Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2Bug W Czerwonym Lesie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi kochani :) A mam taki problem bo chciałem sobie wbic 100lvl ;s w tym problem ze gdy dobilem 14% wylogowalo mnie na miejscu expa w red lesie :/ I tak jakby postac była kurcze zbugowana ;/ gdy wybiore z menu postac laduje sie , pojawia sie gra i relog :/ No identycznie jakbys sie wylogował o 15 na srodku miasta :/ A najgorsze jest to ze juz od 3/4 dni niemoge wejsc na postac :/ I na starym modzie KaMeR1337 i na tym nowym z YangBugiem i na Chinskim CsYt2 poprosze o porady ;] pozdro bedzie leciec +,+ i 5* (umiem odbugowywac postacie , a wejscie rano i wnocy nic nie daje ;/ !

Pozdro Garnex :)

podpiswdupiesd.gif

Jesli chcesz sciagnac mi bana to nacisnij TU !

Opublikowano

Powiedz , jakimuś koledze ,żeby wybił moby w tym miejscu co jesteś zabugowany i jak je wybiję to ty musisz szybko się zalogować.Miałem to samo;)

Opublikowano

Dzieki masz + :) tez tak myslalem ale ja myslalem o tym ze on tam podbiega bierze pelerynke i ucieka z mobami a ja sie respie spokojnie :) a i jeszcze cos , nie wiecie moze od zego ostatnio mi tak klaci w Red Lesie ? jak nigdy ?

podpiswdupiesd.gif

Jesli chcesz sciagnac mi bana to nacisnij TU !