Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana sieci komórkowej

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Aktualnie posiadam kartę w T-Mobile, niestety nie podobają mi się ceny pakietów danych (za 1GB muszę płacić 15zł)

Chciałbym zmienić sieć głównie pod kątem pakietów danych, jakichś bonusów do internetu ogólnie - do surfowania po internecie.

Co polecacie?

Opublikowano

t mobile na karte, jest oferta 50 mb codziennie bez zadnych oplat przez caly okres waznosci konta

redbull o ile sie nie myle to siec playa a virgin to virgin, znana siec

­

Opublikowano

Zdecydowanie Orange, również mam w T-Mobile i aktualnie planuję przejść do owego Orange :D.
Zakładając że doładowuje konto za 20zł w T-mobile to za 20zł kupię 3 GB internetu (Mam 0zł i 3 GB internetu)
a w Orange doładowuje konto za również 20zł i dostaję gratis 2.5GB internetu + 500mb za doładowanie ( Mam 20zł i 3 GB internetu) :D
Bodajże za doładowanie 50zł jest około 9 GB gratis :D 

r3ePj8E.png

Opublikowano

Play, tak jak już pisałem masz 10gb na 30 dni za 10zł. Do tego za doładowania masz darmowe smsy. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...