Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja na metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Administracji na serwer metin2,
szukam dobrego technika ktory ogarnie pliki,bede
mial pierwszy serwer metina i chce go bardzo dobrze zrobic
Posiadamy maszyne 4gb ram 4x2 13ghz procek i dysk ssd120gb

Opublikowano

To coś ma zachęcić kogoś do pomocy? Nic prawie nie napisałeś, nikt nie pójdzie pomóc w ciemno. 13ghz procek xD...

A Ty co niby miałbyś tam robić? Reklamować? Do tego trzeba pieniędzy i dobrych rozmów, a po Twojej pisowni mogę wnioskować, że nie jesteś pełnoletni i żebrzesz na hajsie rodziców + nie znasz poprawnej pisowni.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Skoro ma maszynę to na pewno będzie sponsorem. Ale co do podania, to uwierz mi, dziecko w zerówce by lepiej napisało. Więc neutral 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Po prostu skopiuję to, co napisałem w Twoim wcześniejszym temacie.

posiadamy maszyne 4gb ram 4x2 13ghz procek i dysk ssd120gb

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jest taka zasada, jak ktoś się na czymś nie zna, to ten ktoś powinien albo się coś na ten temat dowiedzieć, albo się w ogóle nie odzywać. Już wiemy, że o komputerach nic nie wiesz, nie wiesz też nic o bbcode, również nie wiesz nic o polskiej ortografii, interpunkcji i tak dalej.

Ogólnie to nie polecam współpracy, bo znowu wyjdzie jakiś gniot, powody wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...