Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Veigar nie jest grany?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na low elo rzadko się spotyka Veigara bo to postać farmiąca. Żeby Veigar był dobry trzeba stackować Q, a ludzią się nie chce i wolą od pierwszej minuty już się bić, niż farmić. Postać jest mobilna, i z dużym DMG, polecam ale na wyższe dywizje niż Gold

Opublikowano

Kogo to k***a obchodzi? Najwyjebanszy w galaktyke argument w dyskusjach o championach. "Mi sie gra dobrze i c**j, koniec dyskusji". Czy słyszałeś KIEDYKOLWIEK, by jakiś poważny pro player/streamer zapytany o użyteczność championa mówił, że mu się gra z*********e, i dlatego champ jest dobry do picka? Albo osoby tworzące tier listy, by w wyjaśnieniach danego picku pisali, że wsadzili garena do top tier topa, bo fajnie wygląda jego pierdolnięcie ultem? Bezmózg...

Nie płacz, bo flamujesz jak typowa płacząca pi*da która dostała kolejny mecz z rzędu wpierdal :D A tak pzoa tym wysłałem link do moich gier i opisałem jak niem gram skutecznie, wiecn ie wiem o co ten ból dupy, mozeo statnio dostałes ode mnie wjeb na lane'ie xD

Tak poza tym penta veiarem w ost meczu, mam nadzieje że Ciebie to bardzo boli. ;)

Edit. I nie pisałem nic o tym, że gram tym champem bo skille fajnie wyglądają xD

Opublikowano

Nie płacz, bo flamujesz jak typowa płacząca pi*da która dostała kolejny mecz z rzędu wpierdal :D A tak pzoa tym wysłałem link do moich gier i opisałem jak niem gram skutecznie, wiecn ie wiem o co ten ból dupy, mozeo statnio dostałes ode mnie wjeb na lane'ie xD

Tak poza tym penta veiarem w ost meczu, mam nadzieje że Ciebie to bardzo boli. ;)

Edit. I nie pisałem nic o tym, że gram tym champem bo skille fajnie wyglądają xD

silver 2, 17 gier 47% winratio veigarem, jakbym zagrał na Ciebie linie to byś tą postać zrefundował

@top

Veigar przecież jest teraz banem/pickiem na high elo (pewnie przez Froggena, który pokazał na streamach co ta postać robi), jedyny minus to brak escape.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...