Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały czas 72ms pingu - jak to naprawić?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Gram od niedawna w lola na nowym koncie.

Kiedyś już grałem wcześniej i było normalnie, lecz teraz jak się przeniosłem na win10 mam cały czas 72ms pingu.

Czytalem jeden temat na forum lola i juz tak ktos mial ale nie podal fixa.

Czy to wina win10? 

Mam caly czas sfreezowany ping na 72ms oraz co jakis czas mam po prostu laga... jakies teleporty itd

Opublikowano

@up, jakies porady? wiem ze 72ms to nie tak duzo ale chodzi tu bardziej o to ze moja postac co kilka minut poprostu się "teleportuje"... 

Opublikowano

@up, jakies porady? wiem ze 72ms to nie tak duzo ale chodzi tu bardziej o to ze moja postac co kilka minut poprostu się "teleportuje"... 

Jaki ISP? Daj jakiegoś speedtesta albo coś

Opublikowano

Dlaczego, tylko ja nie mam problemów z pingiem i mam go stały? cały czas 32 lol zero lagów, chociaż z serwerami rito coś się dzieję...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Riot ma czasami dosc powazne problemy np ostatnio na rozpoczecie meczu czekalem 15 - 20 min przy wyborze postaci az wkoncu jeden z graczy sie wkurzyl i wyszedl .

Wiele razy w grze zdarza sie ze caly Team nie moze normalnie grac poniewaz strasznie laguje .

Mam nadzieje ze Riot cos z tym wkrotce zrobi bo naprawde czasami przeszkadza to strasznie w grze :x

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...