Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dice scriptem

fobison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam taki problem, że pewien gracz zawsze wie co będzie następne, zawsze wygrywa, trafia numery, zauważyłem, że każdy jego inny bet jest w 3 różnych odstępach czasu. Używam tego scripta 1,5 roku i nigdy nie miałem takiego problemu. Proszę o pomoc

Tutaj wrzucam script: http://wklejto.pl/234239

Opublikowano

oj uwierz ze to nie pech, zawsze chociaz zostawaly platynki, z wszystkich charow teraz znika po 700k sam nawet ogladam jak on to robi, z tego co slyszalem ze ma program odmierzajacy czas

Opublikowano

Identycznie skomentowałbym Twoją odpowiedź, postaw jakąś postać na tym  i sam sie przekonasz. znajomi maja to samo chociaz juz kazdy probowal stawiac na innym skrypcie jak i ja i nadal to samo.

Z tego co mi mówią ze to prosta matematyka i że nie trudno tak zrobic

A jezeli ustawie cheat mode nawet na 75% to wie kiedy przegrac 1k a kiedy postawic 500k dopiero na 100% jak ustawie to daje gosciu loga no ale reszta przegrywa non top.

Widze ze tu nikt nie jest w stanie pomoc..

Opublikowano

https://www.tibiacast.com/recordings?sort=date&cutoff=all&search=fobison&world=Antica&min-level=1&max-level=&length=any

Jezeli ktos uzywa casta tam jest nagranie z yalahar jak gosciu go ogrywa, mam ich wiecej i wiekszosc ludzi tez zaczyna wrzucac

20:24 Trighas Heraia [8]: jak ogrywasz goscia w yala
20:25 Damian Siocher [91]: "skarbie"
20:25 Damian Siocher [91]: to ze znalazlem poradnik w google jak wygrac w kasynie u jakiegos "bezmozga" ktory przekopiowal skrypt w 100%
20:25 Damian Siocher [91]: nie znaczy ze jestem tym o kim mowisz

21:13 Damian Siocher [91]: math random wcale nie jest random
21:13 Damian Siocher [91]: jest pseudorandom
Opublikowano

to wtedy ludzie nie graja, no jak ogladales casta to widzisz jak sie nie da.. gral na numery 20 x trafil pod rzad na koncu mu nie wyplacil bo juz nic nie mial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...