Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# 5.18 UPDATED

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update cracka do 3 godzin

Co z tego jak Sweden cwel banuje ludzi za nic ? I teraz nie wiem jak mam rozkminić multi by nabić respektu i do tego jeszcze na bramkach proxy -.- 

Opublikowano

mam konto od kilku miechów i nie mam bana, więc o co chodzi

No ja identycznie mam konto od ponad pół roku i żadnych warnów/banów nie dostaję. Jak tak patrzę tutaj : https://www.nulled.io/ban-list.php i widzę jak wielu Polaków dostaje tak łatwo bana to wstyd. Polacy jako pierwsi rozszyfrowali Enigmę a wy nie potraficie ominąć wykrycia multi xDD

btw nieźle, pracowali nad zabezpieczeniem L# około 4dni a może dłużej a tu crack w kilka h xD

Opublikowano

Widziałem jakąś godzinę temu jak każda osoba, która napisała coś związanego z update na SB po kilku sekundach była banowana xD Najlepiej zdobyć auth i już w ogóle się tam nie wypowiadać, bo nie wiadomo co komu nie podpasuje

Opublikowano

Widziałem jakąś godzinę temu jak każda osoba, która napisała coś związanego z update na SB po kilku sekundach była banowana xD Najlepiej zdobyć auth i już w ogóle się tam nie wypowiadać, bo nie wiadomo co komu nie podpasuje

To byłem ja :D
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

To byłem ja :D

Albo ja xD

3 osoby w tym samym czasie to napisały i wtedy odświeżyłem bo sb nie chciał się ładować, ban :D

Opublikowano

Tylko że akurat nie chodziło o update cracka, poprostu zmienili na jodusce status znowu na outdated, a tak podekscytowany chciałem się tą wieścią podzielić.

Opublikowano

Niebył to ban za pytanie kiedy update ale żeby zmienił waiting to L#

Sweden miał zły dzień i oberwało się to paru osobom tak to jest jak ktoś nie poczytalny ma władzę :p

76561198342061369.png

Opublikowano

Sweden miał zły dzień i oberwało się to paru osobom tak to jest jak ktoś nie poczytalny ma władzę :p

on codziennie ma "zły dzień", to po prostu człowiek skurwiel ;)

Opublikowano

Co z tego jak Sweden cwel banuje ludzi za nic ? I teraz nie wiem jak mam rozkminić multi by nabić respektu i do tego jeszcze na bramkach proxy -.-

Właśnie dlatego banują takich jak ty. nie oczekuj niczego.. bardzo dobrze...

@Co do tematu to jest info, czy co? bo nie rozumiem przekazu? oczekujesz od nas rady xD?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Właśnie dlatego banują takich jak ty. nie oczekuj niczego.. bardzo dobrze...

@Co do tematu to jest info, czy co? bo nie rozumiem przekazu? oczekujesz od nas rady xD?

Pacz zdjęcie ;p

76561198342061369.png

Opublikowano

Jezeli nie macie dostepu do auth'a na nulled to jestem w stanie postnac tutaj "zcrackowany" auth aczkolwiek jest to troche skomplikowane do zrobienia. Bedzie potrzebny acrylic dns + np. xampp czy tez inny, lzejszy serwer.

Probowalem to doszlifowac zanim komukolwiek wysle, ale niestety nie jestem w stanie zrobic tego zadna inna metoda aby ulatwic caly proces =\

Powiedzcie tylko, ze chcecie, a jak wyjdzie 5.18 crack to postaram sie postnac z w miare sensownym tutorialem jak to zrobic.

Opublikowano

Jezeli nie macie dostepu do auth'a na nulled to jestem w stanie postnac tutaj "zcrackowany" auth aczkolwiek jest to troche skomplikowane do zrobienia. Bedzie potrzebny acrylic dns + np. xampp czy tez inny, lzejszy serwer.

Probowalem to doszlifowac zanim komukolwiek wysle, ale niestety nie jestem w stanie zrobic tego zadna inna metoda aby ulatwic caly proces =\

Powiedzcie tylko, ze chcecie, a jak wyjdzie 5.18 crack to postaram sie postnac z w miare sensownym tutorialem jak to zrobic.

Mówisz że crack cracka? Kappa

Pewnie że mozesz wrzucić coś takiego aczkolwiek nabicie auth nie jest aż takim wyczynem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...