Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, po 2 latach przerwy chciałbym porwócic do metinka, stęskniłem sie za nim. Mam konto na negrosie lvl 55 mental wojek, oddalem all itemy innym, wiec mysle, ze zaczne od nowa czyli lowie rybki przez dlugi czas i jak sie odrobie to zaczne grac. Czy lepiej jednak od 0 zaczynac ?

Pozdrawiam

+ Gra ktos na negrosie jeszcze?

Opublikowano

Masz na dole kilka takich samych pytań, po co zakładasz nowy temat. Ciągle wałkujecie to samo. Jeżeli chcesz pograć to zawsze się opłaca. Graj na mentalu, tak na Tortudze i na Negrosie podobno jest najwięcej osób.

Opublikowano

jak masz znow czas zeby grac polecam zaczac od nowa, zrobi eq na maly lvl i zarobic na zblizajacych sie ewentach, czyt, hallowen, mikolaje, tombola itp,

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

To wszystko zależy od ciebie. 
Ja osobiście kiedy mam postać z dość przystępnym lvl, ale bez eq, wolę zaczynać od nowa, ze względu iż zarabiam i zbieram eq od początku, a kiedy masz ten np. 50 a nie masz itemów to wątpię, że coś zrobisz. 
Chyba, że ktoś będzie tak hojny i da ci coś na początek, jeśli trafi się taka osoba to ja zostałbym na tym 55 lvl. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...