Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy internet

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje jakiś internet LTE bez limitu danych. Teraz mam internet od MultiMedia, najpierw płaciłem 60zł a teraz 100zł.... a internet jest c*****y jak na taką sumę.

zobaczcie:

http://www.speedtest.net/my-result/4674938388

nie mogę...

więc co polecacie?

wiem że jest:

Play

Orange

Plus

Cyfrowy polsat

Opublikowano

­Nie bierz internetu od Orange - mój kolega kiedyś zakupił internet z ich firmy i ciągle były jakieś problemy, aż doszło do tego, że 2 miesiące nie miał internetu, bo nie potrafili (i prawdopodobnie nie chcieli) mu pomóc. Nawet tutaj, na forum, często przewijają się wątki o tym, jak ta firma postępuje z klientami.

Opublikowano

Koniecznie musi być to LTE? Jakiś lokalny dostawca, ewentualnie UPC Ci nie odpowiada?

Jak chcesz domowy internet, to po co mobilkę?

P.S. Polecam Cyfrowy Polsat (infrastruktura Plusa bodajże), mam do mobilnej pracy, częstych podróży 30 GB/miesiąc za 25 PLN z taką prędkością(!):

4673141706.png

Jak na mobilkę, to te prawie 80 Mb/s downloadu miażdży jaja.  :lenny:

5465845486.png

Opublikowano

Osobiście polecam play, choć tak jak poprzednik napisał, technologia LTE dopiero się rozwija co powoduje, że zasięg też nie jest najlepszy. Mam pakiet 5 GB na miesiąc (co miesiąc się odnawia) przy czym internet jest naprawdę szybki i w dodatku tani (choć z tego co widze to tylko na telefon jest taki tani). Płacę za abonament z nielimitowanymi sms itd itd 50 zł więc raczej warto. 

9La1rOf.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@KrzywyJP nie wiem czy Wroclaw to zadupie, do tego nie wiem czy Zadupiem mozna nazwac miejsce gdzie 10min piechota i jestes w galerii

Opublikowano

@KrzywyJP nie wiem czy Wroclaw to zadupie, do tego nie wiem czy Zadupiem mozna nazwac miejsce gdzie 10min piechota i jestes w galerii

Nie wiem, czy jestem wróżbitą Maciejem, ale patrząc na moje imię i zdolności przewidywania, chyba jednak nie.

Na prędkość wpływa także modem, antena (w domu rzecz oczywista) itd.

Ps dostawca nie jest do dupy. Miałem u nich internet i prędkość jest bliska deklarowanej. 

Opublikowano

LTE nie bierz. Same kłopoty z tym, miałem na dwa dni internet LTE na test na działce w górach jak byłęm w górach na weekend i załamałem się. Działkę mam koło Zawoi - największej wsi.

Bierz UPC. Ja w Jastrzębiu-Zdroju mam UPC.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKNX1995 k***a mówię że się nie da... nie ma światłowodów czy czegoś tam i tylko multimedia dociera...

Wiem o tym :)

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...