Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Trove dobrze rozwinięte

MarkMejdMajDej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Konto Glyph z dobrze rozwiniętym ekwipunkiem w grze Trove
Metoda kontaktu: PW tutaj
Opis rzeczy: Chciałbym sprzedać konto do gry Trove (w aplikacji Glyph) na którym znajduje sie 90 poziom mastery, z ekwipunkiem, prawie wszystkimi postaciami (w tym ponad połowa wylevelowana maksymalnie) oraz dobrym składem mountów / petów / skrzydeł / wyłowionych ryb oraz achivmentów. Tutaj kilka SS'ów z konta, więcej nie robiłem ponieważ nie chciało mi się ich obcinać i sklejać.

868201442593785910724.png
597701442593785910724.png
679981442593785910724.png
517681442593785910724.png
165471442593785910724.png

Dodatkowo na koncie znajdują się :
Odblokowane wszystkie achivmenty z logowań (pod rząd oraz ilości), posiadania przyjaciół, wyłowionych ryb oraz neonowego smoka, oprócz tego konto ma zrobionego 1 refflinka (który daje ally) 

Postać ma odblokowane wszystkie mounty oraz pety z grupy Neonowego smoka, posiada Mounta z Shadow areny oraz wiele craftowanych jak i zdobywanych ze skrzyń / dropu mountów.

Postać posiada wszystkie ally wykupione od piratów oraz prawie wszystkie buty stworzone w craftingu. 

Konto posiada wykupione sloty w EQ (brakuje dokładnie 30 do Full'a) oraz 1 miejsce dodatkowe w skrzyni.

Konto nie posiada skórek do postaci, posiada na maxa nauczony runecrafting, gardening oraz ringcrafting, 2 postacie mają eq Shadow Level 4 reszta Shadow Level 2, każda postać ma ring Shadow level 3. (Nie licząc 2 postaci które nie mają 10 lvl +)

Na koncie skolekcjonowane są wszystkie wędki, oraz wyłowione wszystkie rodzaje ryb. Konto posiada kilka ciekawych modeli skrzydeł, oraz własny Club w którym tylko ono jest liderem. Znajdziemy tam Wszystkie poratale (w tym portal do nieba) oraz stworzone łowiska i wszystkie stoły. Dodatkowo działka konta posiada także każdy portal (nie licząc portalu do nieba) oraz ciekawy wygląd postaci Mario

Konto sprzedaję z powodu gry na 2 koncie, na którym juz wszystko wymaxowałem, Wspomnieć mogę także że na serwerze Testowym to konto posiada większość ulepszeń a w swoim eq ma ok 1k souli (Te talerze złota)  dzięki czemu może craftować co tylko chce.

Oczekiwana/oferowana cena: Gift do Rocket Lige steam lub skiny cs go o wartości minimum 20 Euro
Zdjęcia/inne informacje: Dodane wyżej

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...