Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze strzelaniem

PlaYTerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 2 lat gram w cs 1.6, dostałem 8 banów za AIMBOTA, którego nie miałem. Przeszedłem na cs:go. Grałem ciągle na tym samym biurku, zmieniłem na inne. Grałem na nim 2 tygodnie(GRAŁEM NA NIM JAK SILVER), więc postanowiłem grać na dawnym biurku. Nagle nie umiem strzelać, nie umiem utrzymać celownika na głowie, nie umiem strzelać One-Tapów, NIE UMIEM NIC!
Pomocy. Po zmianie podkładki(Na inny poziom, gdyż moja uległa zniszczeniu), myszki mój prawy nadgarstek jest jakby;  był zdrętwiały, boli mnie, nie wiem jak to mam opisać(drży?), to uczucie jakbym pisał długopisem przez rok i przez 2 miesiące nie miał bym go w ręce. POMOCY. Prawie chce mi się płakać, gdy widzę jak mój SKILL uległ zdegradowaniu. BŁAGAM POMÓŻCIE, mieliście taki problem kiedyś?
Nie, nie jest to kwestja przeżucenia z 1.6 na GO. 

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia? Przyzwyczajasz się i odzwyczajasz się od starych rzeczy.

Pograj po 1h dziennie na mapce Aim_Botz, by poprawiać z czasem aima ..

Potrenuj go i będzie tak jak kiedyś (o ile nie zmyśliłeś :v)

@PlaYTerPL

wtf ... Zadajesz takie pytania jakbyś nigdy nie grał w tą grę ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia? Przyzwyczajasz się i odzwyczajasz się od starych rzeczy.

Pograj po 1h dziennie na mapce Aim_Botz, by poprawiać z czasem aima ..

Potrenuj go i będzie tak jak kiedyś (o ile nie zmyśliłeś :v)

Dzięki, ale w to nie wierzę. Jak długo te przyzwyczajenie trwa?(Kilka tygodni, miesięcy?)

Pragnę wspomnieć, że moja myszka Tracer miała 800DPI, a teraz nabyłem ZowieZA11 i gram na DPI 800, one są różne.

Czy słyszalność dobra w grze też wpływa na skilla? Moje słuchawki się zepsuły gram na innych i nic w nich nie słyszę, aktualnie nie mam kasy na dobre słuchawki.

Jakieś szczegółowe ustawienia na tym aim_botz? Boty ruchome czy nieruchome?

Opublikowano

Tez tak mialem po przerzuceniu sie z 1.6 na go. Z 2 tyg męczyłem sie z czułością myszki, bo ta z 1.6 nie pasowała mi w go, a wystarczyło ustawić taka sama rozdzielczość.

Jednak troche recoil sie różni i trzeba pograć kilkadziesiąt dm, żeby zacząć ogarniać rozrzut i celowanie.

Opublikowano

polecam ustawienie około 2.14 i dpi 400, na początku powoli myszka lata, a teraz to już za szybko xD

Ja gram 2,6 800 DPI w 1.6 1,3 i 800 :)

Tez tak mialem po przerzuceniu sie z 1.6 na go. Z 2 tyg męczyłem sie z czułością myszki, bo ta z 1.6 nie pasowała mi w go, a wystarczyło ustawić taka sama rozdzielczość.

Jednak troche recoil sie różni i trzeba pograć kilkadziesiąt dm, żeby zacząć ogarniać rozrzut i celowanie.

Ja ustawiłem 4:3 800x600 i lepiej się strzela, ale nic nie widać na większe dystanse :/

Opublikowano

2 lata w csie to jest nic, dostaleś  te bany za aimbota bo admin jakis 2k14 byl,pewnie grałeś na nsie 0 mixow (tak w 1.6 byly mixy szukalo sie ich na mircu).Skoro grałeś jak silver to poprostu grasz jak silver i tyle.Utrzymaniu celownika na poziomie glowy nie wymaga jakiegos duzego skilla podkładka skilla nie daje.Pograj deathmathe albo uproszczone 3h dziennie to moze po miesiacu też beda cie banować za "aima" 

Opublikowano

2 lata w csie to jest nic, dostaleś  te bany za aimbota bo admin jakis 2k14 byl,pewnie grałeś na nsie 0 mixow (tak w 1.6 byly mixy szukalo sie ich na mircu).Skoro grałeś jak silver to poprostu grasz jak silver i tyle.Utrzymaniu celownika na poziomie glowy nie wymaga jakiegos duzego skilla podkładka skilla nie daje.Pograj deathmathe albo uproszczone 3h dziennie to moze po miesiacu też beda cie banować za "aima" 

Kolega, który gra w cs'a 8 lat, drugi co gra 5 lat i trzeci, z którym grałem 2 lata RAZEM. Grałem jak gówno(pierwszy rok cs'a), gdy pojechałem na wakacje i wróciłem nic nie umiałem(wszystko zapomniałem) Po trzech miesiącach skill zaczął wracać, tylko, że w kilkukrotnie większej formie niż dotychczas. Kolejne dwa miesiące później zacząłem dostawać bany za aimbota. Grałem z kolegami, tymi co napisałem wcześniej i każdy miał mnie w dupie, mówił, że jestem dzieckiem, który gra na aimbocie. AŻ ŻAŁUJE, ŻE MÓJ POPRZEDNI KOMPUTER NIE UCIĄGNĄŁ GRANIA I NAGRYWANIA RAZEM. WÓWCZAS BY WIEDZIELI, ŻE NIE GRALI Z TYM O KIM MYŚLELI.

Opublikowano

nie chodzi o to, że utrzymanie celownika na głowie, tylko podążanie celownikem. Graj na nowej myszce dłuższej o 3cm, szerszej o 1cm i wyższej o 1,2 cm... Ciekawe, jak będziesz grał

Opublikowano

graj graj a zaczniesz grać jak wcześniej ja w cs zaczynałem od zera grałem oglądałem jak grają progamerzy analizowałem co robią i coraz szybciej idę w góre.

Wystarczy że systematycznie będziesz grał a wszystko wróci do normy skill zacznie wracać.

"Nie, nie jest to kwestja przeżucenia z 1.6 na GO." cs 1,6 a go się różnią może to nie przez zmianę a może przez to że jesteś przyzwyczajony do 1.6 otoczenie może wydawać ci się jakby nie znane. Miałem tak jak przeszedłem na go przez pierwszy miesiąc przyzwyczajałem się do nowej grafiki i właściwie wszyskiego

Nie graj też żeby być lepszym graj dla przyjemności naprawdę to może pomóc. (ale każda osoba jest inna)

Opublikowano

graj graj a zaczniesz grać jak wcześniej ja w cs zaczynałem od zera grałem oglądałem jak grają progamerzy analizowałem co robią i coraz szybciej idę w góre.

Wystarczy że systematycznie będziesz grał a wszystko wróci do normy skill zacznie wracać.

"Nie, nie jest to kwestja przeżucenia z 1.6 na GO." cs 1,6 a go się różnią może to nie przez zmianę a może przez to że jesteś przyzwyczajony do 1.6 otoczenie może wydawać ci się jakby nie znane. Miałem tak jak przeszedłem na go przez pierwszy miesiąc przyzwyczajałem się do nowej grafiki i właściwie wszyskiego

Nie graj też żeby być lepszym graj dla przyjemności naprawdę to może pomóc. (ale każda osoba jest inna)

Problem pojawił się wtedy, gdy jeszcze grałem w 1.6. Zmieniłem biurko na inne na dwa tygodnie, i nie umiałem grać, sensor w myszce zaczął się pierdzielić, szukałem części do nowego PC'ta, grałem w cs'a. Na każdym serwerze był HAX nie grałem dwa tygodnie z powodu szukania części, nowa klawa, myszka(INNE DPI) i podkładka, nigdy nie grałem na podkładce... Dzięki Ci stary za pomoc. Wszystkie zmiany mnie dobijają. NAJWIĘKSZY problem polega na tym, że jak gram mój prawy nadgarstek mnie boli, dziwne uczucie.

ZRÓB TAKI TEST: Ruszaj tylko nadgarstkiem tak przez 5-10 minut, zależy, kiedy poczujesz te uczucie. Mam tak i to jest męczące.

SOTY, ŻE SIĘ ROZPISAŁEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...