Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite oraz Generacja unikatowego imienia ;)

djor87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej kukły i manekiny ;D chciałam się podzielić fajną opcja przeskoczenia restrykcji dotyczących zajętych imion graczy  ;)

Wszyscy chcemy mieć unikatowe imię/nazwę w grach a ten prosty sposób ułatwi nam dostęp do imienia/nazwy które nam się podoba no chyba ,że mamy na tylę rozbudowaną fantazję i idziemy w nazwę z PL na końcu bądz jakimiś iksami  xGodx etc .

Na załączonym filmie pokaże jak ominąć ograniczenia na podstawie przykładowego imienia przedstawiony film był nagrywany na Windows 8.1.

Metoda typu kopiuj wklej jeżeli nie wychodzi z jedną literą trzeba przykładowo skopiować 2x o lub inną literkę .http://www.dailymotion.com/video/x377q3l_smite-picking-a-name_videogames

Opublikowano

Link działa jak najbradziej wszystko jest zawarte w filmie a czy musi być cel? Nie a jeśli dalej nie rozumiesz wybacz nie jestem w stanie udzielić  Ci pomocy .

Opublikowano

Em, imo poradnik średnio potrzebny, lecz nowym się na pewno przyda, polecam wrzucić film na yt, nie każdy lubi dailymotion (np ja nie lubię ich playera).

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że teraz się o tym dowiedziałem :(
Wszystkie Madzie byłem zajęte i teraz z czterema "a" na końcu wyglądam jak bot czy bot :(

W każdym bądź razie poradnik bardzo przydatny... A jeżeli dostanę kolejnego bana, na pewno wykorzystam!

Pozdrawiam,
TajemnikTV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...