Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pliki do pseudo "JackPota" za skiny w CS:GO

ksantus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------

Nazwa rzeczy: Pliki strony CSGOlosuj.pl
-------------------------------------------------------------------
Metoda kontaktu: GG:55666221 lub pw na forum.

Opis rzeczy: Są to pliki strony CSGOlosuj.pl. Możesz sobie te pliki postawić na swoim hostingu i bawić się z własną działalnością, możesz je też dowolnie przerabiać.. (Miło by było, gdybyś dodał jakiś mały napis na dole strony By Ksantus12.)
Polega to na tym, że odbierasz trade offerte od osoby, która wyśle Ci skiny. Następnie wartość skinów w euro, wpisujesz do odpowiedniej rubryczki w bazie danych i w sumie to tyle. A później w wybranym przez Ciebie momencie ręcznie losujesz osobę która ma wygrać. To wszystko. Może jest to napisane trochę chaotycznie, lecz w razie potrzeby wszystko dokładnie Ci wytłumaczę.
Oczekiwana/oferowana cena: Wysyłajcie swoje oferty ze skinami do CS na PW. Zobaczymy kto da więcej. :) Jeżeli będziesz zainteresowany, a będziesz miał jakieś pytania/wątpliwości, pisz a zaraz Ci je rozwieje ;)
Ewentualnie przelew też wchodzi w grę.
____________________________________________________________________________________________
Zdjęcia/inne informacje: Pliki możecie też na własną rękę przetestować na stronie "CSGOlosuj.pl"

Fragment Panelu Użytkownika
uqloct.jpg

Opublikowano

@noIP

Bez takich ludzi jak ty, ten świat byłby nudny. Tak spojrzałem na twój, nick, potem avatar i aż mi się czasy minikraft przypomniały xD.. mniejsza.

q1e8wi.jpg

Nie "SONDZE" dziecino, żeby to był ten sam skrypt xD. Ja nawet nie mam tylu postów, by móc pobrać tego JackPota? Bo nawet nie wiem co jest w tym linku który podałeś.

Poza tym, z tego co widze, gość napisał "Sharing this script, comes without the bot api.". Pewnie nie znasz angielskiego, więc powiem Ci to znaczy. "Udostępniam ten skrypt bez API do bota.". Kumasz o co biega, czy jeszcze nie? xD

Ta strona z jego JackPotem jest zrobiona pod to by móc losować skiny jak na csgojackpot.co*, lub csgoski**.net.
Moja strona natomiast nie ma w sobie skryptu losowania, nie ma możliwości zrobienia wymiany z botem, nie ma chatu (przypuszczam, że to co podałeś ma ten chat.)

A kradzież to poważny zarzut. Zastanów się więc na drugi raz, czy szukasz problemów, czy może publiki, która ślepo krzyknie za tobą "zaraz zaraz, Ksantus zrobił JackPota. Ale hola! hola! ja już Jackpota gdzieś widziałem, a no tak przecież na stronie csg*jackpot.com też jest podobny skrypt. No to już wiadomo, że Ksantus go ukradł. Teraz wystarczy napisać to na forum, żeby było śmiesznie. Bo obie strony są bardzo podobne, to na pewno ta jedna jest kradziona :3"

A z resztą kur*a.. Proszę Cie bardzo dziecko drogie, weź ten swój skrypt i "spolszcz" go tak, żeby wyglądał jak ten mój no bo normalnie jak ktoś posądza mnie o kradzież, kiedy musiałem się na męczyć, żeby coś osiągnąć, to dostaje *******.

Aż się rozpisałem, bo jak byś tu stał, to nie wiem co bym Ci zrobił, po dogłębnym wyjaśnieniu, liczę na przeprosiny.

Opublikowano

@noIP

Bez takich ludzi jak ty, ten świat byłby nudny. Tak spojrzałem na twój, nick, potem avatar i aż mi się czasy minikraft przypomniały xD.. mniejsza.

q1e8wi.jpg

Nie "SONDZE" dziecino, żeby to był ten sam skrypt xD. Ja nawet nie mam tylu postów, by móc pobrać tego JackPota? Bo nawet nie wiem co jest w tym linku który podałeś.

Poza tym, z tego co widze, gość napisał "Sharing this script, comes without the bot api.". Pewnie nie znasz angielskiego, więc powiem Ci to znaczy. "Udostępniam ten skrypt bez API do bota.". Kumasz o co biega, czy jeszcze nie? xD

Ta strona z jego JackPotem jest zrobiona pod to by móc losować skiny jak na csgojackpot.co*, lub csgoski**.net.

Moja strona natomiast nie ma w sobie skryptu losowania, nie ma możliwości zrobienia wymiany z botem, nie ma chatu (przypuszczam, że to co podałeś ma ten chat.)

A kradzież to poważny zarzut. Zastanów się więc na drugi raz, czy szukasz problemów, czy może publiki, która ślepo krzyknie za tobą "zaraz zaraz, Ksantus zrobił JackPota. Ale hola! hola! ja już Jackpota gdzieś widziałem, a no tak przecież na stronie csg*jackpot.com też jest podobny skrypt. No to już wiadomo, że Ksantus go ukradł. Teraz wystarczy napisać to na forum, żeby było śmiesznie. Bo obie strony są bardzo podobne, to na pewno ta jedna jest kradziona :3"

A z resztą kur*a.. Proszę Cie bardzo dziecko drogie, weź ten swój skrypt i "spolszcz" go tak, żeby wyglądał jak ten mój no bo normalnie jak ktoś posądza mnie o kradzież, kiedy musiałem się na męczyć, żeby coś osiągnąć, to dostaje *******.

Aż się rozpisałem, bo jak byś tu stał, to nie wiem co bym Ci zrobił, po dogłębnym wyjaśnieniu, liczę na przeprosiny.

Jakże ambitna wypowiedź. Nie ma to jak nie umieć sklecić posta bez wulgaryzmów. 

Ok nawet jeśli nie pobrałeś tego z tamtego forum to ten skrypt lata po całym internecie: https://github.com/D3uxx/csgojackpotV2

Opublikowano

Co w ten sposób próbujesz mi udowodnić ? Twierdzisz, że jestem złodziejem ?

Nic nie zrobisz, bo to są dwie, niepodobne do siebie strony. Pozdrawiam.

Gdybyś znał się trochę na tym, o czym się wypowiadasz. To sprawdził byś strukturę bazy danych na stroncę, podanej w twoim linku. U mnie nie ma avatarów, nie ma "tokenów", nie ma "itemów", ani "statusu", również rubryczka "cost", nie miała by u mnie zastosowania. Zanim powiesz, że cały kod przerobiłem, przepisałem, przetłumaczyłem. To pomyśl, czy nie opłacało by mi się zrobić go samemu. 

Opublikowano

czy to są jakieś żarty?

Naprawdę to "coś" sprzedajesz? Tego nie można nazwać jackpotem, nawet nie pseudo jackpotem, bo nie jest ani zautomatyzowane, ani nie posiada systemu losującego.

Statyczna strona z wymaganym ręcznym wpisem do bazy - parodia.

powodzenia, swoją drogą widziałem jak się reklamujesz, aż śmieszne, że można takie coś promować  o.O

semi-advanced penetration tester / c# ; php ; python programmer / wireless cracking / money-earner 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...