Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Yitiana ?!

krinek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,  czytałem  różne tematy i z tego co mi wiadomo to na początku października 2015 roku ma powrócić legenda polskiego Metina. Jak myślicie czy to jest przyszłościowe ? Każdy kto wie cokolwiek o tym bardzo chętnie posłucham ... Mam nadzieje że będzie grało wiele osób. :yay:  :yay:  :yay:  :D  :D  ;)

Opublikowano

Nie, nawet jak powstanie to nic z tego nie wyjdzie ile razy można to przerabiać xD

Tylko idiota będzie myślał że stary serwer będzie świetlny jak za starych czasów tej gry.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To nie wypali yitian się składał ze starych graczy i nowi tam nawet nie zaczynali :) Nikt tam nie wróci i nie włoży w uja hajsu( yitian to był głównie is) żeby pograć. Nawet jeśli to wątpię że liczba graczy przekroczy 100osób.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Czy ja wiem czy to wgl była "legenda". Dla mnie serwer już dawno padł, a przerabiać po raz kolejny ten sam serwer to dla mnie jest kompletnym idio******.. Ile jeszcze powstanie starych serwerów? Za chwilę się okaże że wróci, Nexus, Pandora, Lomax itp. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy to wgl była "legenda". Dla mnie serwer już dawno padł, a przerabiać po raz kolejny ten sam serwer to dla mnie jest kompletnym idio******.. Ile jeszcze powstanie starych serwerów? Za chwilę się okaże że wróci, Nexus, Pandora, Lomax itp. 

Dokładnie, 100% poparcia. Dajcie już spokój z takimi zyebanymi tematami. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Żaden stary serwer po wznowieniu nie ma szansy przebicia się na nowo.

Wychodzą lepsze serwery, są już o wiele lepsze serwery niż te które Wy proponujecie.

No proszę Was... Pandora? Yitian? Avalon? Co jeszcze? Jakiś chiński metek gdzie były tylko hwangi?

Opublikowano

Nigdy już nie powróci klimat i mentalność ludzi z dawnych czasów metina.

Wyrosłeś z tej gry? Powstają nowe o wiele lepsze gry? Ile lat można siedzieć na Windows 98?

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Lomax nigdy nie wroci juz to kiedys powiedzialem, nie ma powodu by wracal bo nikt tam nie bedzie gral. No chyba ze mnie ktos zapewni ze beda ludzie to odkopie stare pliki

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...