Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

mati0473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem świeżo po banie i  nie mam do czego wracac do nt ;/ Pisalem na FB ( grupa nostale ) ale nic nie pomoglo , 2 os napisaly ze moga dac i stracilem z nimi nagle kontakt :( Dam kilka ssów zeby nie bylo ze ja jakis naciagacz . Zbanowali mnie za nic , po prostu z kolega robilismy od nowa postacie dla zabawy , on odpalil bota i razem dostalismy bana . Mi zbanowali wszystie konta jakie mialem na Emailu :(  http://www.fotosik.pl/zdjecie/73287f1f9316b939 . Support totalnie mnie oblał ciepłym moczem , napisali ze maja prawo zablokowac kazde konto bez podania przyczyny oraz ze kazde konto jest ich wlasnoscia czyli w sumie nie mam jakichkolwiek szans zeby je odzyskac , ( czyli ze prawo konsumenta nie pomoze ) . Prosze o byle jakie konto na start byle na s1 i nie lucznik i poszukiwacz  . Znajdzie sie pewnie ktos kto powie lub pomysli ze pewnie slusznego dotalem bana lecz tak nie jest . Jak macie jakies przygody z supportem tez mozecie napisac . Dziekuje z gory .  Ps. Nie jestem nowy ( zobacz date rej. ) . Jak ktos chce zobaczyc rozmowe z supportem to moge ssy podac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...