Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] HAMMERxPL

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony HAMMERxPL.

Bana dostałem za "Udostępnianie wizerunku użytkownika". Przeglądałem regulamin, używałem frazy "dane", "wizerunek", "zdjęcia" - nic nie znalazłem. Wysyłałem pewnej osobie regulamin, żeby potwierdziła, że nic o tym nie ma, ta sama osoba przekonała mnie też, żebym wstawił zdjęcie. Nie spojrzeliśmy na sam koniec tabeli kar i ostrzeżeń. Miałem wątpliwości czy to wstawiać, ale jako, że nic nie było o tym w regulaminie to zrobiłem to. Dopiero po banie inna osoba pokazała mi, że to jest na samym dole w tabeli. Na MPCForum jestem już 5 lat, pomogłem wielu osobom, posiadam bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu serwera Minecraft - tam najczęściej się udzielam "Minecraft - Zarządzanie serwerem". W temacie, w którym udostępniłem zdjęcie byłem wielokrotnie obrażany i wyzywany, jednak nie dałem się sprowokować i odrzucałem jedynie ich "argumenty". Nie chciałbym po tych 5 latach przez tak głupią pomyłkę zrezygnować z udzielania się na forum. Chciałbym otrzymać ostatnią, jedyną szansę na MPCForum i dalej pomagać ludziom. Jeśli ją otrzymam nie zrobię już nic, co mogłoby złamać regulamin.

Opublikowano

Witam, z tej strony HAMMERxPL.

Bana dostałem za "Udostępnianie wizerunku użytkownika". Przeglądałem regulamin, używałem frazy "dane", "wizerunek", "zdjęcia" - nic nie znalazłem. Wysyłałem pewnej osobie regulamin, żeby potwierdziła, że nic o tym nie ma, ta sama osoba przekonała mnie też, żebym wstawił zdjęcie. Nie spojrzeliśmy na sam koniec tabeli kar i ostrzeżeń. Miałem wątpliwości czy to wstawiać, ale jako, że nic nie było o tym w regulaminie to zrobiłem to. Dopiero po banie inna osoba pokazała mi, że to jest na samym dole w tabeli. Na MPCForum jestem już 5 lat, pomogłem wielu osobom, posiadam bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu serwera Minecraft - tam najczęściej się udzielam "Minecraft - Zarządzanie serwerem". W temacie, w którym udostępniłem zdjęcie byłem wielokrotnie obrażany i wyzywany, jednak nie dałem się sprowokować i odrzucałem jedynie ich "argumenty". Nie chciałbym po tych 5 latach przez tak głupią pomyłkę zrezygnować z udzielania się na forum. Chciałbym otrzymać ostatnią, jedyną szansę na MPCForum i dalej pomagać ludziom. Jeśli ją otrzymam nie zrobię już nic, co mogłoby złamać regulamin.

Zazwyczaj nie lubię, gdy jakieś osoby nie czytają do końca regulaminu, lecz widać, że Ci zależy na tym koncie. ;) Otrzymasz unbana, ale już nie łam regulaminu w taki sposób.  

Opublikowano

Unban, kolejne przewinienie tego typu będzie skutkować permanentnym zawieszeniem konta bez możliwości unbana. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, ale niech Ci będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...