Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer bez item shopu ?

GM Nico

Item Shop  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby powstał serwer bez item shopu ?

• Tak musi być item shop za zł
    • Nie bez item shopu
    • Zeby był item shop ale kupony sm będzie można wydropić tylko w grze,nie będzie można doładować konta sms czy przelewem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hamachi ? :D bo wątpię abyście wszystko sami opłacali bez Is-a :D. czemu? Zobaczysz jakie to są wydatki, no chyba że wygrałeś w lotto. ale pomysł fajny

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

może zróbcie IS z tym że SM będzie można kupić ora będą dropić np. z metków

Niezły pomysł  ;) zrobię tak że będą kupony sm dropić na dungeonach,a kupować za sm będzie można przedmioty u specjalnego Mpc

A jaki to jest prywatny serwer daj jakąs prezentacje ? Tak na serwerze bez isa zagraja miliardy osob :D

Na razie mam tylko takie pytanie jak w temacie

Hamachi ? :D bo wątpię abyście wszystko sami opłacali bez Is-a :D. czemu? Zobaczysz jakie to są wydatki, no chyba że wygrałeś w lotto. ale pomysł fajny

To nie hamachi tylko dedyk a opłaty to ja już załatwię   ;)

Opublikowano

No to najs a wiecie juz jaki bedzie rodzaj serwera bo jak easy to zagram z chęcią :D:) Ps Juz mi sie wasz pomysl spodobal i jak ten serwer wystartuje to napewno na nim zagram Powodzenia ! ;)

Prawdopodobnie będzie to easy serwer  ;)

Opublikowano

Jeżeli bez IS, to proponowałbym typ PvP, ale jak dla mnie spoko pomysł, wszyscy będą mieli równe szanse ;)

Opublikowano

Nie chce być okrutny, ale server bez is nie wróży niczego dobrego.

Wystarczy, żeby server sam na siebie zarobił i nie dodawać ulepszaczy, zbroi, broni.

Z czasem nie będzie was już stać na wkładanie kasy w ten biznes i server po prostu upadnie.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

­Jakoś wątpię, żeby ktoś chciał z własnej kieszeni wszystko opłacać dłużej, niż 2 miesiące. Serwer bez IS jest skazany na szybki koniec, no chyba, że jesteś jakimś bogaczem.

tenor.gif

Opublikowano

Też uważam że coś takiego nie wypali :( Nawet jeżeli masz dużo hajsu i cię stać to z czasem stracisz zainteresowanie, serv z "pasji" i "bez is" brzmi fajnie i na tym się kończy.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Albo macie za dużo pieniędzy albo macie sponsora, który ma za dużo pieniędzy :) Nie wierzę, że chcecie utrzymywać serwer z własnej kieszeni nie te czasy. A co do mojego zdania fajne by się grało na serwerze gdzie każdy ma równe szanse.

Opublikowano

Jeżeli bez IS, to proponowałbym typ PvP, ale jak dla mnie spoko pomysł, wszyscy będą mieli równe szanse ;)

Serwer będzie typu PvP

Nie chce być okrutny, ale server bez is nie wróży niczego dobrego.

Wystarczy, żeby server sam na siebie zarobił i nie dodawać ulepszaczy, zbroi, broni.

Z czasem nie będzie was już stać na wkładanie kasy w ten biznes i server po prostu upadnie.

A kto tu pisze że będziemy w niego inwestować kasę ? będziemy go z czasem tylko ulepszać i robić update

­Jakoś wątpię, żeby ktoś chciał z własnej kieszeni wszystko opłacać dłużej, niż 2 miesiące. Serwer bez IS jest skazany na szybki koniec, no chyba, że jesteś jakimś bogaczem.

Nie jestem żadnym bogaczem,po prostu mamy wszystko za free

Albo macie za dużo pieniędzy albo macie sponsora, który ma za dużo pieniędzy :) Nie wierzę, że chcecie utrzymywać serwer z własnej kieszeni nie te czasy. A co do mojego zdania fajne by się grało na serwerze gdzie każdy ma równe szanse.

Może my jesteśmy sponsorami sami dla siebie  ;) chcemy tylko coś stworzyć co jeszcze nie miało miejsca 

Opublikowano

Serwer będzie typu PvP

A kto tu pisze że będziemy w niego inwestować kasę ? będziemy go z czasem tylko ulepszać i robić update

Nie jestem żadnym bogaczem,po prostu mamy wszystko za free

Może my jesteśmy sponsorami sami dla siebie  ;) chcemy tylko coś stworzyć co jeszcze nie miało miejsca 

Servery bez item-shopu miały miejsce i kończyły się fiaskiem.

Gracz widząc server, który nie posiada is-a zaczyna się obawiać o jego przyszłość i woli nie zaczynać na nim gry.

Oczywiście to jest wasz wybór jaki server stworzycie ;)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Wszyscy martwią się o pieniądze. I mylicie się, właśnie dzisiejsze czasy na to pozwalają bo są naprawdę dobre porządne firmy mają naprawdę dobre tanie oferty z mocnymi maszynami. A gdy serwer robią 2-3 osoby które pracują to nawet nie odczują tego.

Opublikowano

Bez IS ? będzie Ci trudno dysponować wydatkami. Lepiej by było gdybyś tak zaprojektował IS, żeby nie było różnicy między graczem, który kupił wszystko za pomocą IS, a graczem który osiągnął wszystko sam (ręcznie)

Opublikowano

Właśnie nie ma czegoś takiego jak kupowanie przedmiotów przez jednego gracza i aby był on na równi z innym graczem który tego przedmiotu nie kupił. Nawet głupia zbroja którą ktoś kupi sprawia że ta osoba nie musi tracić czasu dajmy na to drop tej zbroi albo na kupno tej zbroi w grze i może poświęcić więcej czasu na inne rzeczy.

Opublikowano

Bez isa wiadomo zyskasz jakąś część graczy, ale może to działać też w drugą stronę, gracze mogą się bać grać bo w pewnym momencie stwierdzą sobie.. co za deb.. będzie opłacał robił przy serwerze za darmo, bo czasy kiedy metin w pewnym stopniu był przyjemnością się skończyły.

A ogólnie jest dużo graczy którzy nawet chcą isa i bez niego nie mogą grać, sam świadkiem gdy na moim serwerze przez kilka dni nie było isa, gracze pisali, wchodzili na ts`a i pytali.. K***a kiedy is?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Krótko i na temat. To nie ma prawa bytu. Dlaczego? samo utrzymanie serwera to koszta.. Wątpi, by ktoś chciał stworzyć coś za co by musiał płacić.. Chcesz tak robić? To zrób sobie dziecko i płać co miesiąc alimenty. Takie samo korzyści jak serwer bez IS. A przynajmniej ktoś będzie kiedyś pracował na moją emeryturę.

Opublikowano

Krótko i na temat. To nie ma prawa bytu. Dlaczego? samo utrzymanie serwera to koszta.. Wątpi, by ktoś chciał stworzyć coś za co by musiał płacić.. Chcesz tak robić? To zrób sobie dziecko i płać co miesiąc alimenty. Takie samo korzyści jak serwer bez IS. A przynajmniej ktoś będzie kiedyś pracował na moją emeryturę.

Tutaj stary się mylisz, jak ktoś nie ma co z kasą robić to nawet i metiny będzie sobie stawiał tu nie o to chodzi xD

Na świecie są różni ludzie każdy robi co chce więc takie coś ma prawo bytu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tutaj stary się mylisz, jak ktoś nie ma co z kasą robić to nawet i metiny będzie sobie stawiał tu nie o to chodzi xD

Na świecie są różni ludzie każdy robi co chce więc takie coś ma prawo bytu.

Nie ktoś z kasą, a totalny idiota.. Nawet milionerzy nie wydają kasy na coś co im gówno da. Każdy wydatek powinien być przemyślany. To tak, jakbyś poszedł na dziwki, żeby zapłacić i się przytulić. Ma to sens? Albo poszedł do sklepu mając na koncie 20 zł, pustą lodówkę i głodne dzieci, a wrócił z grą na PC... Ma to sens? Raczej nie.

Opublikowano

­

A może akurat będzie rejestracja płatna? :P

Bez IS'u to w sumie skusiłbym się na taki serwer.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...