Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta gra jeszcze żyje?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż widzę jak ta gra po prostu umiera,graczy na serverach brak a jak są to boty.Gdy wchodzę na jakiekolwiek forum to tylko widzę tematy o bocie czy działa,kiedy update,jak włączyć itp.A gdzie ta stara tibia?Gdzie grało tyle ludzi że nie sposób było nawet expić. Śledzę wpisy cipsoftu od dłuższego czasu ale czy oni rozumieją to że gdyby wrócili do starej tibi to by gracze wrócili?

Co o tym sądzicie?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

to nic dziwnego zbieranie golda i expienie to jedne z najnudniejszych rz4eczy w tibi

jakby powrocily stare czasy uwierz mi jeszcze wiecej botow by bylo 

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

tibia teraz jest łatwiej zdobyć dobre EQ od 8 lvl-a wstujesz potiony, nie tak jak kiedyś że expiłeś bez zadnego potiona, teraz tibia jest jak dobry OTS :) 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Nie wróci już ten klimat starej tibii, teraz tylko hajs się liczy więc Shitsoft będzie robił wszystko żeby jak najwięcej zarobić, nie ważne czy gra będzie łatwa czy nie :)

graphic.png

Opublikowano

Nie kazdemu się dogodzi, mi pasuje taki tryb gry i uwierz - ja na 120 spotkałem tylko 2 boty, 1 na gsach, a 2 na water elementalach, nie jest to jakaś straszna liczba.

Dodatkowo przywrócenie starej tibii zmniejszyło by tylko ilość graczy, to już nie czasy 2007 gdzie 1lvl expiłeś cały dzień.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ta gra nadal zyje i szczerze mowiac gdyby nie to ze cc ki sa malo wartosciowe byla by swietna. Racja boty sa ale wciaz to gra ktora decyduja gracze a nie admini. Ja gram na serwerze Nika serwer pvp. Serwerem rzadza gildie jesli ktos jest wredny dla innych wpisuje sie go na czarna liste i ma po grze

A tak apropo powrotu. Ludzie kiedys grali bo gra byla popularna tak jak teraz cs go. Teraz ta gra nie jest takim hitem. Zeszla po prostu ze sceny. Tworcy poszli dobrym tropem ulatwiajac ja bo nowi gracze szybko by odeszli od gry jesli widzieli by osoby z poziomem 200 a sami expili by dlugo do chociazby 20 lev

u1lc.png
Opublikowano

Nie kazdemu się dogodzi, mi pasuje taki tryb gry i uwierz - ja na 120 spotkałem tylko 2 boty, 1 na gsach, a 2 na water elementalach, nie jest to jakaś straszna liczba.

Dodatkowo przywrócenie starej tibii zmniejszyło by tylko ilość graczy, to już nie czasy 2007 gdzie 1lvl expiłeś cały dzień.

Ja kupując paca nawet expić nie mogę killer caimany przynajmniej 3boty które bocą dla gp na yalachar to już nie wspomne jedynie wyskoko levelowe miejsca takie jak banuta itp to chyba jedyne miejsca bez botów,traz tibią rządzą high lvle na mc które tylko grają bo jakiś gimbus kupi cc na allegro.Wolałbym jednak powrót może i by gracze odeszli ale też by przybili,bo wśród swoich kumpli słyszę "ta tibia to nie to samo"

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ja kupując paca nawet expić nie mogę killer caimany przynajmniej 3boty które bocą dla gp na yalachar to już nie wspomne jedynie wyskoko levelowe miejsca takie jak banuta itp to chyba jedyne miejsca bez botów,traz tibią rządzą high lvle na mc które tylko grają bo jakiś gimbus kupi cc na allegro.Wolałbym jednak powrót może i by gracze odeszli ale też by przybili,bo wśród swoich kumpli słyszę "ta tibia to nie to samo"

Nigdy nie byłem na killer caimanach, więc ciężko mi się wypowiedzieć. dla low lvl to polecam głównie nowe expowiska typu edron vampire lub hero cave w edron, tak samo nowe water elementale.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...