Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno pobrałem easymetin2 i inne boty z tej stronki.Teraz gdy rozwalam Metina I go do połowy rozwale to mnie loga albo expie z 5 min i to samo.Usunełem metina i boty wgrałem go na nowo i dalej to samo. Może ktoś wie o co chodzi ?

Opublikowano

Ale już mam tak od 2 dni. I już nie gram na tych botach bo wszystkie usunełem z komputera. Edit: I gram na PL-u neta zbyt szybkiego nie mam ale gram juz w metka z pół roku.I tak sie nie działo. Teraz przy każdym rozwalaniu metka mnie loga Heelp!

Opublikowano

Być może masz duży ping do serwerów metinaPL i masz autokicka po przekroczeniu np. 200ms .Ostatnio zmieniali IP niektórych serwerów ( mogli przenieść serwer gdzieś dalej = większy ping).O ile mi wiadomo to zmieniane było na s20 s21 i s24 (co do s20 i s21 nie jestem pewny)

Opublikowano

Zmiany były na serwerach 20, 21 i 23 (24 nawet nie ma ziomek xD)

Jak już przedmówca powiedział, może to być spowodowane zmianą IP serwerów. Zobacz jak działa Ci gra na innym serwerze. Wyłączaj też takie aplikacje jak skype, p2p itp (gg nie musisz, prawie nic nie obciąża neta)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ustawienia mam sszybkosc chodzenia 2 , bicie 2,3 , 2 , 2 ii spada czy cos takiego i tyle

Problem z EasyMetin2 , wszelkie pytania kieruj do mnie

Lv:72 ON

Tak daleko jak nogi poniosą

Opublikowano

Jeżeli masz SH lub MH to wszystko jasne.

Poprostu masz ustawioną duzą szybkość bicia lub chodzenia :D

Przez to może cię loguje.

Ja miałem podobny problem po ustawieniu MH prawidłowo błąd znika :D

Jeśli pomogłem daj + :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...