Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kindred, the Eternal Hunters (nowy champion)

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładnie prezentują się. Podobają mi się animacje oraz wygląd ikonek umiejętności * - *

dodaliby nowe tryby a nie kolejnego bohatera ;x

cos jeszcze bardziej zajebistego niz URF by sie przydalo :)

Urfa by mogli udostępnić :p

Opublikowano

dodaliby nowe tryby a nie kolejnego bohatera ;x

cos jeszcze bardziej zajebistego niz URF by sie przydalo :)

Co może być lepszego niż pierwszy URF? Te bonusy które były i wgl...Brak mi tego trybu :D

///

Co do tematu.

Coś czuję że będzie grany champ też na adc xD

Opublikowano

Co raz to gorsze te championy wychodzą ;/

Bo co? Bo nie są tak bezmyślne jak stara Fiora? Właśnie, że teraz co nowszy bohater to ciekawszy bo nowe mechaniki do LoLa wchodzą. Kiedyś to byś nie przewidział czegoś takiego jak ult Barda czy combo Kalista+Blitz.

Wszystkie nowe champy aktualnie są w mecie:

- Ekko (jungle jak i top/mid grywane),

- Kalista toptier adc,

- Bard bardzo dobry support jak się go ogarnia,

- Tahm Kench dobry toplaner jak i support,

- Gnar świetny toplaner, lekko zapomniany bo trochę meta się zmienia

- Nowa Fiora - banowana w opór lub pickowana

- Nowy GP to samo

- Azir po miliardzie nerfów nadal świetny midlaner

- Nowy Morde z największym banrate i winrate jako "adc"

- Yasuo, co raz częściej znowu grany na topie pod stattika, trinity, infinity

Więc wskaż mi jakiegoś nowego champa, który jest "gorszy" XDDD.

Tak i też ten nowy champion zapowiada się ciekawie ale trzeba ogarnąć liczby. Bo po skillach to raczej burster nie będzie a raczej jakiś offtank z przelicznikami od HP i jakieś AD. 

Stwierdzam to po wyjściu tych itemów do offtanków. Niby miały być dla Garena, Fiorki, Morde i Skarnera ale cóż nowe champy na bank będą tworzyć z myślą o nowej hydrze.

Opublikowano

Postać dupy nie urywa, ale ciekawa spodziewałem się lepszej mechaniki czegoś nowszego takiego unikalnego strasznie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­Wydaje mi się, że jest skomplikowaną postacią i pewnie ciężko będzie mi ich ogarnąć. Ale może się skusze i jak nie gram w jungli, to może ich kupie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie wiem, mam mieszane uczucia do tej postaci. W założeniu RIOT-u to jungler, ale dla mnie to porąbany ADC (jak Kalista).

Urfa by mogli udostępnić :p

URF CO WEEKEND!
Opublikowano

A dla mnie postać jest jedną z najciekawszych pod względem historii. A co do mechaniki to nie spodziewałem się owcy z łukiem :/ tylko np. Pierwotnie jestesmy owcą i na R mozemy sie zmieniac w wilka. Owcą leczymy, uciszamy i dajemy tarcze wilkiem bijemy.. no ale prawie trafilem bo owca leczy na ulcie a atakuje wilk ;). Dla mnie postać nie wydaje się trudna bo pelno tu dashow i taktyki ale wystarczy pare razy nimi zagrać i opanowana. W rękach challengerów będzie koszmarem przeciwnikow.

Opublikowano

Postać dość ciekawa, może być z Niej świetny ADC, kolejny do mainowania w kolekcji. Trzeba wypróbować na PBE.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­Wygląda ciekawie. Fajnie, że w końcu będziemy sterować w końcu tak jakby dwoma postaciami. 

nie?

słaby jungler, bo zbyt papierowy a taki w jungli nie ma racji bytu w obecnej mecie a 500 range na adc też kiepsko

dupy nie urywa ale przynajmniej animacje fajne

Opublikowano

Ciekawa postać bardzo możliwe, że będzie grana :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

ale co mnie obchodzi jakiś film z PBE?  xD

grałem tym to widziałem, owszem, na gównoelo to sobie wszystkim możesz penty walić co nie oznacza że coś jest dobre

Właśnie powinno Cie obchodzić, bo grac nim nie umiesz i stwierdzasz, że słaba postać. Ogarnij się dzieciaku.

Opublikowano

ale co mnie obchodzi jakiś film z PBE? xD

grałem tym to widziałem, owszem, na gównoelo to sobie wszystkim możesz penty walić co nie oznacza że coś jest dobre

Pierw go ogarnij i zbuduj porządne itemy a zobaczysz, że może być kosą. Po jednym meczu gówno stwierdzisz.

Na żabe też powiesz że jest gównem? Żaba na początku była nazywana "useless" a teraz dużo ludzi nią gra na jungle/top bo jest mocnym tankiem i ma dmg.

Opublikowano

Właśnie powinno Cie obchodzić, bo grac nim nie umiesz i stwierdzasz, że słaba postać. Ogarnij się dzieciaku.

grałeś ze mną że to stwierdzasz że nie umiem nim grać? nie, więc gówno wiesz

Pierw go ogarnij i zbuduj porządne itemy a zobaczysz, że może być kosą. Po jednym meczu gówno stwierdzisz.

Na żabe też powiesz że jest gównem? Żaba na początku była nazywana "useless" a teraz dużo ludzi nią gra na jungle/top bo jest mocnym tankiem i ma dmg.

ślepy jesteś czy co? gdzie napisałem że zagrałem tym 1 mecz

a w ogóle co ma do rzeczy tahm do kindreda? mówimy o kindredzie więc po c**j poruszasz temat tahma?

Opublikowano

@Xare porusza ten temat bo jest podobna sytuacja. Na początku wszyscy spamuja że ten tahm to gowno a teraz wszyscy trąbią jaki to on jest op i trzeba go znerfic. Ty mówisz ze kindred to g****o a za pare tyg, stwierdzisz że jest całkiem spoko. Chyba ze dostanie nerfy jak kassadin to wtedy Cie zrozumiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...