Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - problem z uruchomieniem

Bogun12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem jestem w niemczech chcialem zagrac w metina sciągna sie pobiera normalnie jak odpalam wyskakuje error, probowałem z innymi grami nawet steam nie chce sie odpalic wyswietla ze brak połączenia, gdy udostepnilem sobie wifi z telefonu poprzez pakiet danych logowało sie normalonie, tak jest tez z tibią i innymi grami online, wydaje mi sie ze jest nałożona jakas blokada na to wifi wie ktos moze jak to obejść ? bo nie mam pojecia, pozdrawiam!

Opublikowano

­Jeżeli masz Modem/Router z internetem z Polski i tam wykupiony internet, wątpie że tam dosięgnie satelita z sygnałem, dodając że nawet sieci telefoniczne się zmieniają za granicą. Ja tak miałem w Hiszpanii, nie wiem jak jest w Niemczech.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Tutaj jest wifi i poprostu podłaczylem sie do tego wifi bo to jest tak jakbym motel tylko ze firma mnie tu przydzieliła mieszkam tutaj normalnie place za mieszkanie tylko a internet udostepnia wlasciciel lokalu

Opublikowano

­To może nie zapłacił za połączenie sieciowe, lub masz zablokowane zagraniczne fireballe (to już nie moja dziedzina), a masz tylko sesję online że jest włączone.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

no normalnie strony przeglądam wszystko dziala, patch sie pobiera klikam uruchom i błąd jakis error nie wiem dlaczego tak jest

http://forum.4programmers.net/Hardware_Software/236956-blokada_dostepu_do_serwerow_gier_niektorych_komunikatorow_na_sieci_wi-fi

Ta osoba bo identyczny problem jest mozliwosc jakos to obejsc ? bo na łeb człowiekowi siada jak sie tylko strony przegląda...

Czytałem na temat tuneli VPN nie wiem co to dokladnie jest bo sie nie znam ale pisali ze to moze pomóc to obejsc jezeli ktos sie orientuje jak mozna mi pomóc to prosze o odpowiedz bede bardzo wdzieczny, pozdrawiam.

Opublikowano

Udaj sie do administratora tej sieci, czy tam osoby ktora zarzadza tym routerem. Najprawdopodobniej masz niektore porty zablokowane i nie wiem, czy to obejdziesz.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...