Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyglądam na swój wiek :(

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i mam problem którego nie mogę sobie darować mianowicie mam 17 lat a wyglądam na 12.. kązdy mi to mówi i co ja mam zrobić starma sie zachowywac na moj wiek ale kazdy mi to powie w szkole . jakies porady

Opublikowano

K***a, chciałbym mieć takie problemy. Co Ty na to, że Ty mi oddasz swój wygląd 12-latka, a ja Ci moją stulejkę? Wtedy to będziesz miał prawdziwy kłopot.

Opublikowano

To ja Ci dam do splacenia moje kary, dlugi, terminy rozpraw, komornika, ktory czycha tylko az wejde w posiadaie czegokolwiek a gwarantuje, ze w przeciagu miesiaca bedziesz wygladal jak dziadzio xD

(Nie no, komornik mnie sciga na magiczne 10,38 PLN z Allegro. Podobno. Jeszcze do mnie nie zapukal :D)

Moja porada to olej ich. Twoj wyglad nie powinien podlegac zadnym dyskusjom czy utyskiwaniom, zreszta, tak samo jak kazdego innego.

sygna.png

Opublikowano

­Staraj się ich olać, nie przejmować się rzeczami, których nie możesz zmienić... jak już to w niewielkim stopniu. Może na starość będziesz wyglądał o te 5 lat młodziej, wtedy się będziesz cieszyć ^^ Jak wyglądasz na te 12 lat to jak zapuścisz brodę, wąsy to nie będziesz wyglądał jeszcze gorzej? Ja w Twoim wieku nie mogłem zapuszczać. Jakbym wyglądał z takim dziewiczym wąsem? xD Ponadto skończysz szkołę, trochę więcej obowiązków Ci dojdzie: np. praca. Tam też z początku też mogą gadać o Tobie różne rzeczy, śmiać się z Ciebie (zawsze Cię ktoś obgada, tacy już są ludzie) ale będąc starszy już może się tym tak nie będziesz przejmować. Oczywiście musisz w jakimś stopniu dbać o swój wygląd, ale mieć też gdzieś to co mówią inni. Musiałbyś w ogóle z domu nie wychodzić. Po co sobie samemu jeszcze bardziej życie utrudniać? 

PS. Jak jesteś niski to idź do endokrynologa. 

Powodzenia ;)

Opublikowano

­Nikt tutaj nie powie Ci jak w magiczny sposób zmienić swój wygląd. Musisz się z tym pogodzić i wziąć pod uwagę fakt, że za kilka lat będzie to Twój atut.

c:

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym to olał, jaki jesteś taki jesteś.

Ale jeśli ci już na prawdę zależy to możesz zapuścić jakiś wąsik lub brodę.

Ja ogólnie nie jestem za wąsem, ale broda jeszcze przejdzie. :P

Niski wzrost? z tym już kieruj się do lekarza.. :/

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Witam i mam problem którego nie mogę sobie darować mianowicie mam 17 lat a wyglądam na 12.. kązdy mi to mówi i co ja mam zrobić starma sie zachowywac na moj wiek ale kazdy mi to powie w szkole . jakies porady

Ja mam to samo wyglądam jak z 2 gimn. a jestem w 3 liceum. Jak wchodzę do klubu (+16) zawsze proszą mnie o legitymacje  a ja pokazuje dowód osobisty, zaakceptuj siebie jaki jesteś ;)

Opublikowano

Ja mam kolegę który ma 17 lat a wygląd na 11-12 i jakoś mu to nie przeszkadza, serio chcesz się zmieniać dla kogoś? jeżeli cię wkurwiają a jesteś mały to napierdalaj ich po jajach serio. 

Opublikowano

Biedaku, co to będzie, co to będzie!

Najlepiej rozwal sobie nosek stracisz na urodzie i młodym wyglądadzie, albo zrób po prostu coś innego. Może zaakceptujesz to jak wyglądasz, ja w wieku 18 lat siwieje, uwierz rysy twarzy ci się zmienią prędzej niż myślisz. 

Opublikowano

Ciesz się z młodego wyglądu. Mam podobną sytuację do Twojej... z małą różnicą. Mam prawie 30 lat, a ciągle w sklepie nie mogę kupić piwa bez dowodu. Jednak taki bonus, że nastolatki ciągle na mnie lecą :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Co będzie co będzie. Ja w wieku 16,5 roku mam wybitnie "kwaśny" i koguci glos, przez co każdy pyta sie mnie czy mialem mutację. Mialem. 3 lata temu...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie przejmuj sie i uwierz, że w przyszłości bedą z tego korzysci. Teraz zapewne Ci to przeszkadza, ale kiedyś będzie to Twoj atut. Ja też zawsze wyglądałam na młodszą, teraz mam 26 lat, a wyglądam na 18-19 i sie z tego bardzo ciesze. Za jakiś czas Twoi znajomi bedą wyglądac staro, a ty o wiele lepiej od nich :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Ok po przeczytaniu wszystkich waszych rad przemyślałem sobie to że nie ma co się martwić . Faktycznie powinienem się cieszyć z wyglądu jaki mam a z lekarzem raczej bym się nie przejmował chociaż gdy patrze na siebie to widze ze nie wszystko mi sie rozroslo tak jak prawdziwy mezczyzna. mam 178 cm wzrostu 94 kg wagi i aktualnie zaczalem chodzic na silke od 3 miesiecy tam tez mi mowia 13 lat mimo ze powiem 17 to sie za glowe zlapali :D 

Opublikowano

zobacz na to z innej strony

w wieku 50 lat będziesz wyglądał na 30

z tym nic nie zrobisz chyba że masz hajs na operacje plastyczną

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...