Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększanie ceny skina najklejką

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obstawiłem p250 skażenie FT na cs go lounge na Romunie przeciwko Litvie dostałem spowrotem p250 skażenie z naklejką HellRaisers dream hack 2014, naklejka warta 1.2 euro, p250 0.48 euro, naklejka podnosi wartość p250 czy nie?

graphic.png

Opublikowano

­Oczywiście, że naklejka podnosi cenę. Jeżeli będziesz chciał się nią wymienić to będziesz mógł "zawołać" za nią więcej.

Opublikowano

To zależy dla kogo.

Są osoby które sobie cenią naklejki a są osoby które nie cenią.

Jesli sprzedajesz na rynku steam raczej nie sprzedasz ja za większą cenę niż skin jest warty.

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

­Oczywiście, że naklejka podnosi cenę. Jeżeli będziesz chciał się nią wymienić to będziesz mógł "zawołać" za nią więcej.

Takie naklejki nie dodają ceny

Tylko Naklejki Katowice 2014/Howl i inne z Kapsuł ala Szeryf dodają cene. naklejki po 1€ to najwyżej można nakleić i zdrapać

UggNk9.gif

Opublikowano

Jpd... dałem znów p250 na betowanie wygrałem i nic pozatym nie otrzymałem co jedyne to p250 bez naklejki... o uj chodzi

Zwraca Ci taki sam przedmiot ale nie ten sam konkretny czyli dostałeś tym razem skin bez naklejki a wcześniej z naklejką dlatego nie stawia się skinów z naklejkami. A nagrody mogłeś nie dostać bo była za mała nagrody do wysokości bodajże 20 centów czasem po prostu nie daje. Ja tam wole handlować mniejsze ryzyko i pewny zysk.

Opublikowano

Jpd... dałem znów p250 na betowanie wygrałem i nic pozatym nie otrzymałem co jedyne to p250 bez naklejki... o uj chodzi

Następnym razem jak masz skina z naklejką i masz zamiar betować to na csgolounge wymień tego skina z naklejką za jakiegoś bez naklejki ale o wartości pistoletu z naklejką ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...