Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]best member

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A JA MAM PROPOZYCJE TAKĄ

Usunąć wszelkie nagrody oprócz:

Gold Member

Blue Member

Black Member

Champion

No, od biedy Best Member

Dodatkowo wyjebać tych Weteranów i mpc fifa timy i tym podobne twory.

Czemu?

Nagrody nie mają juz praktycznie żadnego prestiżu, jest ich taki natłok, że prace konkursowe są jeszcze gorsze od samych konkursów. Ograniczyć ich rozdawanie, żeby user czuł, że jest to za coś, a nie za zrobienie najlepszego krowiego placka. Dodatkowo, na moje oko - jest to zbędne, no bo proszę was - ' Weteran GTA ', czemu ranga ma służyć? Mam do niego napisać jaki kod jest na nieśmiertelność? Ok, może się przypierdalam bez sensu, bo jest 20 osób, które chcą zaznaczyć swoje przywiązanie do gry/grupy, ale jest tak nasrane, że nie chce się aż na to patrzeć. I nie wiem czemu z fajnej, okrojonej i estetycznej listy wyróżnień, powstał taki pierdolnik. Więcej nie znaczy lepiej.

ps. od elity też można usunąć, vipy np nie majo.

Opublikowano

A JA MAM PROPOZYCJE TAKĄ

Usunąć wszelkie nagrody oprócz:

Gold Member

Blue Member

Black Member

Champion

No, od biedy Best Member

Dodatkowo wyjebać tych Weteranów i mpc fifa timy i tym podobne twory.

Czemu?

Nagrody nie mają juz praktycznie żadnego prestiżu, jest ich taki natłok, że prace konkursowe są jeszcze gorsze od samych konkursów. Ograniczyć ich rozdawanie, żeby user czuł, że jest to za coś, a nie za zrobienie najlepszego krowiego placka. Dodatkowo, na moje oko - jest to zbędne, no bo proszę was - ' Weteran GTA ', czemu ranga ma służyć? Mam do niego napisać jaki kod jest na nieśmiertelność? Ok, może się przypierdalam bez sensu, bo jest 20 osób, które chcą zaznaczyć swoje przywiązanie do gry/grupy, ale jest tak nasrane, że nie chce się aż na to patrzeć. I nie wiem czemu z fajnej, okrojonej i estetycznej listy wyróżnień, powstał taki pierdolnik. Więcej nie znaczy lepiej.

ps. od elity też można usunąć, vipy np nie majo.

Na tak.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...