Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android VS WP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 2 pytania 

1. Co wolicie android czy windows phone co jest lepsze i dlaczego?? Jakie są wasze opinie

2. i czy istnieje strona,program do sciagania gier płatnych na WP za darmo takie jak na android appsevozi cos w tym stylu? lub inna strona która to umożliwa (wiem że napiszecie ze nie pomagacie piratom ale przeciez pokzujecie jak robic cheaty linki do cheatów botów itp więc  moge zadac takie pytanie)

Za odpowiedzi dziękuje Pozdraviam

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Siema mam 2 pytania 

1. Co wolicie android czy windows phone co jest lepsze i dlaczego?? Jakie są wasze opinie

2. i czy istnieje strona,program do sciagania gier płatnych na WP za darmo takie jak na android appsevozi cos w tym stylu? lub inna strona która to umożliwa (wiem że napiszecie ze nie pomagacie piratom ale przeciez pokzujecie jak robic cheaty linki do cheatów botów itp więc  moge zadac takie pytanie)

Za odpowiedzi dziękuje Pozdraviam

1.

android-VS-windows-VS-iOS-V21.jpg

2. Nie, nie możesz zadać takiego pytania.

Hacki jak i boty to co innego, niż pirackie oprogramowanie.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Przede wszystkim warto spojrzeć na to, że android w porównaniu do windows phone jest system otwartym a co za tym idzie można na niego uzyskać więcej aplikacji z różnych źródeł. Jeżeli natomiast chodzi o bezpieczeństwo to windows phone będzie lepszym wyborem.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja wolę Androida - jest bardziej dopracowany, ma więcej funkcji, więcej aplikacji i o niebo lepsze wsparcie moderów. Co do drugiego pytania - nie udzielamy tego typu odpowiedzi.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Windows Phone jest dobrym systemem, jednak po przerzuceniu się na niego na trochę, brakuję trochę funkcji i skrótów. Profile kontaktów, edycja, dodatkowe menu, wszystko jest mniej przyjazne dla użytkownika i żeby zmienić pewne rzeczy trzeba trochę pokopać w ustawieniach, gdzie na Androidzie zrobisz to od razu z danego miejsca.

A tak poza tym, to ma sporo mniej aplikacji.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

android-VS-windows-VS-iOS-V21.jpg

Wygooglowalem jedynie html5 support dla w i jest, wiec nie wierzyłbym tej tabelce

to samo video calling, nie ma nic prostszego jak odpowiednia apka

WP to fajny prosty system, ale nie dla kazdego. Do internetu, smsow, fb, dzwonienia sie nada. Gorzej, jesli ktos ma zamiar sciagac niezliczona ilosc apek na swoje smarta. Wtedy WP sie nie sprawdzi, bo niewiele ich jest. Przynajmniej jest bardziej stabilny od androida

WP niszczy w low endzie i mid range inne telefony, to jest prawda, oferuje zawsze cos wiecej niz odpowiedniki na androidzie. Co z tego, za taka cene mozna kupic uzywanego flagowca na robocie i problem znika. 

overall, android > wp > ios

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...