Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled - ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś dostał ostatnio bana na nulled? Pytam ponieważ moje konto zostało zbanowane. Nie mam pojęcia dlaczego.

Nie miałem żadnych multikont. Miałęm jedno konto z 11 repami. Nawet nie pisałem żadnych postów od 2 tygodni. Skąd ten ban?

Oficjalny powód:

"Warning issued by Levathian for Abusive Behaviour in Profile

Given 1 points.
Suspended permanently"

Opublikowano

Też mam bana na IP bądź na adres MAC, bo nawet po wyczyszczeniu wszystkiego i wejściu przez cyberghosty, tory i inne gówna mam bana nadal.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Też mam bana na IP bądź na adres MAC, bo nawet po wyczyszczeniu wszystkiego i wejściu przez cyberghosty, tory i inne gówna mam bana nadal.

znam ten ból. dokładnie to samo.

Opublikowano

Ostatnie wyjście to założenie konta w bibliotece miejskiej, zrobienie konta u cioci i nabicie repów, zrobienie konta przez dane pakietowe w telefonie i nabicie repów xD.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Eliminują ludzi którzy chcą miec L# na skróty czyli nie pisanie żadnych poradników tylko jakies marne posty przynajmniej tak mi się wydaje ;d

Opublikowano

"Abusive Behaviour" Polecam naukę języka angielskiego, to będziesz wiedział...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...