Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic

HallongPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.

Otóż grałem z kolegą turniejówke na de_mirage. Gram tak cały czas i koniec meczu.

Patrze a TAM K***A P********Y BAN! za? "Steam musi być włączony by grać." 

Jakim kurwa cudem, nie miałem steam'a włączonego skoro mogłem grać turniejówke?

Dlatego CS:GO jest taki c*****y.

Teraz co ja sądze o csgo

1. Bany kurwa za nic, a jak ktoś mnie w*****a i tak po rusku kurwa gada to daje f1, kickuje go I K***A BAN!

2. Płace za to żeby dostawać bana? Pojebało ich

Pytanie:

- Jak można usunąć Cs:Go z konta steam? Licząc wszyskie bany, nie  grałem turniejówek przez 98 dni. ?

Opublikowano

Napisz do steama by usunęli Tobie z konta steam gre CS:GO, wątpie by to zrobili ale spróbuj.

Opublikowano

W więzieniu też wszyscy niewinni :D

Chcesz nam powiedzieć że spokojnie sobie grałeś i nagle dostałeś perma ? za to że miałem wyłączonego steama ? ... Takiej bredni jeszcze nie słyszałem :D

Pisz do supportu ale i tak cię zleją :x po co kasować grę ? zrób nowe konto i po problemie 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Od 2 dni często wywala steama stąd właśnie te głupie błędy ...

Przykład gramy turniejówkę i wywala kumpla, ma 0 online, restartuje steama i nic. Dopiero po 5 minutach mu się włączył steam i okazało się, że dostał bana.

Raz to wywaliło jeszcze innego i nie mógł wrócić do gry ani nic. Mógł ją tylko oglądać lub iść sobie szukać turniejówki innej.

Wniosek? Steam się coś ostatnio jebie. A jak się jebie lepiej nie grać xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A mnie ta sytuacja wcale nie dziwi. Grałem sobie wyścigi zbrojeń i nagle mnie wywaliło i komunikat "Musisz mieć włączonego steama żeby grać". Ja patrzę, ciągle włączony więc o co tu chodzi? Potem do końca dnia nie mogłem w ogóle grać, dopiero następnego dnia wróciło do normy xD

Opublikowano

Mam problem.

Otóż grałem z kolegą turniejówke na de_mirage. Gram tak cały czas i koniec meczu.

Patrze a TAM K***A P********Y BAN! za? "Steam musi być włączony by grać." 

Jakim k***a cudem, nie miałem steam'a włączonego skoro mogłem grać turniejówke?

Dlatego CS:GO jest taki c*****y.

Teraz co ja sądze o csgo

1. Bany k***a za nic, a jak ktoś mnie w*****a i tak po rusku k***a gada to daje f1, kickuje go I K***A BAN!

2. Płace za to żeby dostawać bana? Pojebało ich

Pytanie:

- Jak można usunąć Cs:Go z konta steam? Licząc wszyskie bany, nie  grałem turniejówek przez 98 dni. ?

1.Znam duzo ruskow co lepiej graja od ciebie ;) skoro placzesz ze ruski ci gadaja to zapewne nie masz z kim grac i siedzisz w tym goldzie czy kalaszku albo unranked :D

2.Ktos ci każe płacić zebyś gral w cs go? zawsze mozna pobrac csa z torentow i grac na serverach wiec nie placz ze placisz  i bana dostajesz 

Nikt cie nie zmusza do grania w csa usuwaj go o jednego mniej ;-)

Opublikowano

Gram około roku w cs go i żadnego bana. Jedynie wczoraj wyłapałem na 30 min bo steam ma jakieś problemy :( Kickowali mnie parę razy bo musiałem iść i nic żadnego bana. Jesteś toksyczny to masz za to odpłacane. U mnie liczba banów na turniejowych wynosi około 3 dni przez prawie rok. Silverowo-goldowe myśli, sporo tego na forum.

Opublikowano

Ochłoń. Od kilku dni serwery mają problemy i wyskakuje informacja że masz VAC'a który nie istnieje i potrzebny jest restart komputera by wszystko działało normalnie.

Opublikowano

Bana sie nigdy za nic nie dostaje :) Jeśli zawiniłeś dostałeś bana i papapa. 

Ja nie raz miałem problem z "VAC" miałem problemy z Steam, ale to były usterki za dzień grałem z nowy. 

I ogarnij słownictwo bo POLSCY ŻOŁNIERZE nie walczyli by jakiś gimbus teraz łaciną jeździł ;)

MarkoKKS.png

Opublikowano

Też raz miałem podobną sytuację. Wyrzuciło mi steam (kick z gry), nie mogłem się połączyć ponownie. Zrestartowałem steam i normalnie do gry dołączyłem i ją skończyłem (nawet wygrałem). Po zakończeniu gry dostałem cooldowna na 30 minut za opuszczenie meczu, mimo, że wróciłem i go dokończyłem, także steam czasem ma takie problemy, trzeba przeboleć, albo zacząć grać w inną grę, nic nie poradzisz :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...