Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowne dołączenie do turnieju

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pewien problem od 2 dni  już 3 raz mi wywaliło przy końcówce meczu błąd z Vac'em tylko że gdy odpale ponownie cs'a  nie ma okienka z ponownym dołączeniem zapewne jeszcze z 2 razy kicknie i pózniej zaczną sie blokady na czas

+ dodam że turnieje są wygrywane  a zapewne mi za to nie zalicza pkt.

Problem jest też  z tym Vac'em że przy odpalaniu cs:go wyskakuje okienko i nie da się zagrać na zabezpieczonych serwerach muszę sprawdzać spójność plików.

Nie piszcie mi żebym pobrał cs'a od nowa bo pobierany był kilka dni temu ( jak zaczął wyskakiwać ten błąd i gówno co dało )

Win 7 64 bit jbc. jak ma to coś do rzeczy

Opublikowano

Siema

Mam pewien problem od 2 dni  już 3 raz mi wywaliło przy końcówce meczu błąd z Vac'em tylko że gdy odpale ponownie cs'a  nie ma okienka z ponownym dołączeniem zapewne jeszcze z 2 razy kicknie i pózniej zaczną sie blokady na czas

+ dodam że turnieje są wygrywane  a zapewne mi za to nie zalicza pkt.

Problem jest też  z tym Vac'em że przy odpalaniu cs:go wyskakuje okienko i nie da się zagrać na zabezpieczonych serwerach muszę sprawdzać spójność plików.

Nie piszcie mi żebym pobrał cs'a od nowa bo pobierany był kilka dni temu ( jak zaczął wyskakiwać ten błąd i gówno co dało )

Win 7 64 bit jbc. jak ma to coś do rzeczy

Ja przez to dostałem bana na tydzień,i zauwazylem ze w ten weekend sporo typa pisze z takim problemem i na streamach też sie widuje xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja przez to dostałem bana na tydzień,i zauwazylem ze w ten weekend sporo typa pisze z takim problemem i na streamach też sie widuje xD

No właśnie dlatego chce tego uniknąć bo już 3 razy mnie wyjebało i tylko czekać jak zaraz blokada będzie a wtedy mnie h*j strzeli.

Miał ktoś taki problem i go rozwiązał ? wydaje mi się że komputer nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

Nowe konto na komputerze.

Tzn jak włączasz kompa to musisz wybrać konto, chyba, że masz 1.

Tworzysz nowe i tam grasz w cs'a.

Mi podziałało.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nowe konto na komputerze.

Tzn jak włączasz kompa to musisz wybrać konto, chyba, że masz 1.

Tworzysz nowe i tam grasz w cs'a.

Mi podziałało.

chodzi ci o profil ^? stworze i zobaczę czy dalej będzie ten błąd wyskakiwać.

Opublikowano

chodzi ci o profil ^? stworze i zobaczę czy dalej będzie ten błąd wyskakiwać.

Tak profil na komputerze.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Serwery padają. Każdy ma takie problemy, jak steam offline, wyrzucanie z meczy etcr. Nic na to sie nie da proadzic. 

No okey wyrzucanie wyrzucaniem ale zawsze można było pózniej do nich dołączyć a ja 3 razy tych okienek nie miałem ( chyba że już usuneli to )

i teraz juz mam szanse  dostać blokade czasową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...