Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Globala - Pytania!

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam chęć powrócić na globala. Mam dość tych privów mających w większości przypadkach masę bugów, i to że stoją max miesiąc.

Zaczynałem bym od nowego konta. Mam parę pytań.

1. Który serwer? (bardziej odnośnie cen). Zastanawiałem się nad samos a diumar. TBD odpada.

2. Kim grać? Myślałem nad surą wp a bodym. Niby body ma drogie ku. Kogo polecacie?

3. Mam zamiar kupić na allegro z 200kk (to około 20-30zł). Co za to kupić. Żeby jakoś zacząć grę. (Podam przykład fms +9 śr 30 i cenę)

4. Szykuje się w jakiejś niedalekiej przyszłości event?

Opublikowano

Witam, mam chęć powrócić na globala. Mam dość tych privów mających w większości przypadkach masę bugów, i to że stoją max miesiąc.

1. Który serwer? (bardziej odnośnie cen). Zastanawiałem się nad samos a diumar. TBD odpada.Ja bym wybral samos

2. Kim grać? Myślałem nad surą wp a bodym. Niby body ma drogie ku. Kogo polecacie? Osobiscie bym wybral mentala bys zarobil na aurach i ostrzach

3. Mam zamiar kupić na allegro z 200kk (to około 20-30zł). Co za to kupić. Żeby jakoś zacząć grę. (Podam przykład fms +9 śr 30 i cenę) Na eq z hp by ci wystarczylo + fms, zatrzymaj sie na 35 lvlu i nabijaj kaske... potem sie wyexpisz z czasem i odrazu skile bedziesz mial w miare.

4. Szykuje się w jakiejś niedalekiej przyszłości event? Trzeba zledzic forum

Opublikowano

Polecę serwer Diumar, tam są najniższe ceny. Sura WP do expa, Mental - dropek, a Body lub Dagger - pvp. Za 200kk kup podstawowe wyposażenie, jednak pamiętaj, że na pierwszym miejscu jest i tak FMS. We wrześniu będą Eventy Górnicze.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

1. Który serwer? (bardziej odnośnie cen). Zastanawiałem się nad samos a diumar. TBD odpada. negrps

2. Kim grać? Myślałem nad surą wp a bodym. Niby body ma drogie ku. Kogo polecacie? wp

3. Mam zamiar kupić na allegro z 200kk (to około 20-30zł). Co za to kupić. Żeby jakoś zacząć grę. (Podam przykład fms +9 śr 30 i cenę) eq z hp i jakis sredniawy fms bo potem sie dorobisz kozackiego ktory starczy ci do truty

4. Szykuje się w jakiejś niedalekiej przyszłości event? sprawdzaj forum

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

1. Diumar

2. WP (po aktualizacji 120lv będzie 8 skilli więc ciekawie się zapowiada)

3. na diumar fms+9 śr 30 to kwestia 100kk, ebo+9 40kk, eq z hp 20kk

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

1. Który serwer? (bardziej odnośnie cen). Zastanawiałem się nad samos a diumar. TBD odpada.

2. Kim grać? Myślałem nad surą wp a bodym. Niby body ma drogie ku. Kogo polecacie?

3. Mam zamiar kupić na allegro z 200kk (to około 20-30zł). Co za to kupić. Żeby jakoś zacząć grę. (Podam przykład fms +9 śr 30 i cenę)

1. Diumar zdecydowanie lepszy

2. Sura wp ponieważ w skillach masz defa i atak + możesz obniżać ataki wrogów, a pod expa Ci się przyda, gdy już dobijesz duży lvl możesz zmienić na BM

ljtuuMn.jpg

Opublikowano

Polecam ci negros ;)

graj bodziakiem szybko sie dorobisz all /skile zostaw na pozniej

Najwiecej ludzi na PL

Dosyc Latwo zarobic jak umiesz grac wiesz gdzie dropia ulepki

lubisz tez poulepszac ebo/etc kowal +7/8 to szybko bedziesz gosc

Teraz na dniach sa eventy pilkarskie/wierzchowce - w nich dropisz albo pilki albo wierzchowce

w jeden dzien mozesz zarobic na fms9 sr mix / nawet na 1 lvlu .. (licze tak 5-6h dropienia )

wiesz monotonia jest wiadomo ale jak chcesz cos miec to musisz

Opublikowano

1.Etolin

2Woj Body.Ew Sura Wp kosa w v3 aura tam 4kk a czarowane ostrze 1.2kk

3eq pd.Rekawice

4był już :D drop piłek wczoraj

Opublikowano

Polecam ci negros ;)

graj bodziakiem szybko sie dorobisz all /skile zostaw na pozniej

Najwiecej ludzi na PL

Dosyc Latwo zarobic jak umiesz grac wiesz gdzie dropia ulepki

lubisz tez poulepszac ebo/etc kowal +7/8 to szybko bedziesz gosc

Teraz na dniach sa eventy pilkarskie/wierzchowce - w nich dropisz albo pilki albo wierzchowce

w jeden dzien mozesz zarobic na fms9 sr mix / nawet na 1 lvlu .. (licze tak 5-6h dropienia )

wiesz monotonia jest wiadomo ale jak chcesz cos miec to musisz

O co xhodzi z tym dropem piłek. Jest aktywny? I do kiedy on trwa.

Opublikowano

O co xhodzi z tym dropem piłek. Jest aktywny? I do kiedy on trwa.

juz nie.Trwał od 17 do 20 godziny wiec krotko.Najbliższy pewnie teraz event bedzie swiateczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...