Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl jak zarobić od zera

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, postanowiłem wrócić na metin2.pl i mam jedno pytanie:

co robić/na czym/gdzie zarobić na jakieś eq niski level+6?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Również polecam uzbierać na pieskach/handlu około 5k ale tak by nie mieć wyżej niż 15 lvl.

Wtedy idziesz do teleportera idziesz na środek Doliny orków i ksujesz tam hajs ;P

Tam po 300 yangów jest moneta.

Opublikowano

Również polecam uzbierać na pieskach/handlu około 5k ale tak by nie mieć wyżej niż 15 lvl.

Wtedy idziesz do teleportera idziesz na środek Doliny orków i ksujesz tam hajs ;P

Tam po 300 yangów jest moneta.

Wystarczy 1k i iść do teleportera na dole mapy w m1 (Jinno - bo tą mapę znam :D ). Ale sposób mało atrakcyjny ;3 Zanim się coś zarobi....

Opublikowano

Nie wiem może jest to noobski zarobek ale bardzo skuteczny nawet król metina FuBu go stosował w swoich poradnikach. Zbierasz po prostu na tzw "potki" na niektórych serwerach 1kk to nie jest dużo a pisząc do graczy "Masz z 1kk na potki" można uzbierać ładną sumę. Oczywiście ja nie popieram czegoś takiego ale jak kto woli.

Opublikowano

­

Siemano, postanowiłem wrócić na metin2.pl i mam jedno pytanie:

co robić/na czym/gdzie zarobić na jakieś eq niski level+6?

Eventy, eventy i jeszcze raz eventy. Jeśli myślisz oczywście o dalszej przyszłości z eq 5b :)

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...