Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy silver

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym na nowym koncie dostać po placementach jakiś niski silver, wiecie może jaki +/- rekord musiałbym mieć ? Czy statystyki grają jakąś rolę i ile gier musiałbym przegrać, żeby dostać się powiedzmy do s1-s3  ?Czy ktoś z was dostał taką rangę na początku i wie może ile mniej więcej przegrał, zanim udało mu się wygrać wymagane 10 meczy ? 

Opublikowano

nie. Po prostu przegrywaj. Dla ułatwienia zmień sensitivity, ustaw rozdzielczość na najniższą, odbinduj kucanie czy reload, kombinuj xD

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Polecam zwiększyć sensitivity, i grać lewą ręką, bez celowanika i przeładowywania xD  

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

O ile się nie myle to po placementach można wpaść najniżej do s3.

Kiedys wpadłem do silvera 1,pograłem faceity i po 120 winach miałem juz dmg a nigdy wczesniej kontaktu z cs nie mialem xD Tak więc da sie do s1 wpasc

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kiedys wpadłem do silvera 1,pograłem faceity i po 120 winach miałem juz dmg a nigdy wczesniej kontaktu z cs nie mialem xD Tak więc da sie do s1 wpasc

To ja chyba będę globalem :P Bo podobnie jak Ty nie miałem styczności z CS'em a po placementach dostałem SEM matchowany z goldami :P

Opublikowano

Powiem tak do s1 trzeba byc juz kuhwa naprawde niedorozwinietym grac z zamknietymi oczyma nogami i na touchpadzie

Leć na pałe i giń ciagle jesli team bedzie przegrywal to ugraj z 1 runde i znowu

Btw. Czasem zeby sie posmiac szukam meczy silverow ale naprawde ciezko wyczaic s1 zawsze s2+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...