Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygląd/tekstura zbroi się nie zmienia

FreesHXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpisz się bardziej co dokładnie podmieniasz/zmieniasz. Tak to cieżko Ci pomóc troche bo za bardzo nie wiem w czym może leżeć przyczyna :P 

Opublikowano

Rozpisz się bardziej co dokładnie podmieniasz/zmieniasz. Tak to cieżko Ci pomóc troche bo za bardzo nie wiem w czym może leżeć przyczyna :P 

@harnaś

Więc tak:

rozpakowywuje plik gdzie mam zbroje ;d pobrałem fajny secik zbroi i podmieniłem ten aktualny set na inny i pięknie ładnie all działa tylko na ninjji chłopak się nic nie zmiło zbroje te są na 180 lv i ja na ninji ma texture zbroi na 54 lv i nie mam pojęcia oco chodzi wiesz moze ?

Opublikowano

@harnaś

Więc tak:

rozpakowywuje plik gdzie mam zbroje ;d pobrałem fajny secik zbroi i podmieniłem ten aktualny set na inny i pięknie ładnie all działa tylko na ninjji chłopak się nic nie zmiło zbroje te są na 180 lv i ja na ninji ma texture zbroi na 54 lv i nie mam pojęcia oco chodzi wiesz moze ?

Podmieniłeś modele(te nowe zapisałeś pod taką nazwą jak wcześniejsze)? Nie lepiej dodać je oddzielnie? Zbroja może być też w innej ścieżce przez co Ci się buguje.

http://www.mpcforum.pl/topic/580343-megatut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/

Opublikowano

Podmieniłeś modele(te nowe zapisałeś pod taką nazwą jak wcześniejsze)? Nie lepiej dodać je oddzielnie? Zbroja może być też w innej ścieżce przez co Ci się buguje.

http://www.mpcforum.pl/topic/580343-megatut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/

@harnaś

TAk zapisałem pod taką samą nazwą jak zmienic tą scieżkę ? aby mi się nie bugowało

Opublikowano

@harnaś

TAk zapisałem pod taką samą nazwą jak zmienic tą scieżkę ? aby mi się nie bugowało

Sprawdź czy w innych folderach po prostu nie ma tej zbroii. Albo zmień nazwe modelu na ten nowy w root >  assasin_m.msm

Opublikowano

Sprawdź czy w innych folderach po prostu nie ma tej zbroii. Albo zmień nazwe modelu na ten nowy w root >  assasin_m.msm

@harnaś

rozumiem ze w root mam zmienic scieżkę do textury ?

Opublikowano

@harnaś

rozumiem ze w root mam zmienic scieżkę do textury ?

Inne patche mogą mieć tą zbroje dodaną, podepnij ten patch gdzie masz zbroje wrzuconą do indexu (na samą góre) i sprawdź wtedy. :p

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...