Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny w 21 wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wnioskujesz to po temacie? nie rucham zbyt czesto roznych typiarek

bo mam stala partnerke i jakos nie brakuje mi tego w zyciu :)

a ten co sie chwali to najwyzej gruche wali.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

No i czemu ma ten temat służyć? Wywaliłeś swoje nic nie warte przemyślenia, temat wałkowany milion razy i co? To wszystko? To teraz ci powiem jak to wygląda z obiektywnego punktu widzenia.

i jak by mi jakas laska zaproponowala seks od razu po drinku to watpie ze bym lecial z fredem w reku.

bo jeszcze mam jakies wymagania oprocz pustej szmaty. 

I tak by ci żadna nie zaproponowała bo tylko siedzisz przed kompem i piszesz takie bzdurne tematy.

tylko bardziej mi chodzilo psychicznie ustawionym do zycia. rozumiem jest sie jeszcze mlodym trzeba sie bawic bo mlodosc nie wiecznosc

ale bez przesady zeby co tydzien chodzic na impreze i jebac sie z innym

Co cię to w ogóle obchodzi, co robią inni ludzie? Zazdrościsz? Chciałeś porozmawiać o ich życiu i nauczyć ich czegoś mądrego? Twoje napierdalanie w komputer w każdy weekend na pewno jest lepszą alternatywą.

­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPositiveOrAfk temat walkowany milion razy wiem bo sam czytalem pare razy chce po prostu porozmawiac

i poznac zdanie ludzi na ten temat. skad wiesz co ja robie w zyciu piszac na mpc od razu osadzasz mnie jako nerda siedzacego tylko przed

komputerem. jak cos to moge ci wyslac na pw mojego fb gdzie mozesz zobaczyc zdjecia z silownii jezeli chcesz tak bardzo chcesz wiedziec co robie w zyciu

proponowala mi i to nie jedna bo chodze na imprezy raz w tygodniu

nie obchodzi mnie to zbytnio co ludzie robia z swoim zyciem i cialem. tylko chcialem po prostu poznac opinie na ten temat

czy ludzia to pasuje ze typiary sie puszczaja z kazdym itd.

TEMAT DO ZAMKNIECIA BO LUDZIE GOWNO BURZE ROBIA

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...