Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artefakty podczas gier

Sqiuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram w np lol,wot,trove,sniper ghost warrior itp to w pewnym momencie wyskakuja mi takie  kwadraciki roznych kolorow i wtedy musze resnac kompa. A w metinie tak nie ma chodz ma wieksze wymagania niz niektore gry w ktorych mi sie to robi.
Nwm czy to ma znaczenie ale mam ustawiona wieksza rozdzielczosc ekranu niz ekran ma maxymalnie. amm 1280x1024 a ekran ma 1024x980 cos takeigo. Moj sprzet.

Procek 2 rdzeniowy jak cos bo an zdjeciu tego nie ma chyba xD

Tez nieraz jak gram to zacina sie czasem ale to gra a nie komputer. Chodz tez sie zdazy ze komputer sie zatnie. Komputer chyba miesiaca nie ma.

post-1422941-0-70253300-1442063771.png

Opublikowano

Savien. Nie mam sterownikow najnowszych bo najnowsze sa na win8 a ja mam 7

CiasteczkoMen VS Series 450W 80PLUS 120mm FAN (CP-9020096-EU) taki zasilacz

Opublikowano

Powiem tak. Mam polowe nowych polowe starych sterownikow bo nowsze sa na win 8/8.1 a mialem lipny ekran i nei pasowal. teraz mam nowy i zamiezam skolowac 8 wtedy napisze 

Opublikowano

Weź zobacz np. sterowniki beta.

Wszystkie sterowniki sa nowe. Nie wiem o co z tym chodzi. Karta jest nowiutka. Ma tyle co komputer wiec niecale 1,5 miesiaca..

Masz poaktualizowane wszystkie sterowniki ?­

Wszystkie sterowniki sa nowe. Nie wiem o co z tym chodzi. Karta jest nowiutka. Ma tyle co komputer wiec niecale 1,5 miesiaca..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...