Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego steam to gówno?

Yamiroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki temu gównoproblemowi mam bana na 7 dni dlaczego coś takiego mi sie zrobiło? to nie pierwszy raz . Po nacisnieciu ok przekierywuje mnie na

strone https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

a te rady nic nie dają. też macie taki problem?

dodam że w ten sam dzien grałem 3 mmy i było świetnie a nagle ten kał mi wyskoczył

post-1229594-0-52332200-1441922181_thumb.jpg

Opublikowano

Też mi dziś wyskoczył ten błąd i dopiero reset kompa pomógł.

ja zrestarowalem i nic

i mam bana :/ 

Opublikowano

Ja dostałem bana na jeden dzień za to że udało mi się wymusić kick w meczu gdy miałem 3 chamskich griferów. VAC'a dostałeś nie bez powodu. Używałeś jakiegokolwiek oprogramowania ingerującego w klienta nie mówie tu konkretnie o hackach?

Opublikowano

Ja dostałem bana na jeden dzień za to że udało mi się wymusić kick w meczu gdy miałem 3 chamskich griferów. VAC'a dostałeś nie bez powodu. Używałeś jakiegokolwiek oprogramowania ingerującego w klienta nie mówie tu konkretnie o hackach?

nic z tych rzeczy po prostu gram gram a tu nagle takie cos mój kumpel tez takie cos miał i dostal bana

ej patrzcie co znalazlem na yt  pasza tez takie cos ma

https://www.youtube.com/watch?v=4rj7xpMDiXU&feature=iv&src_vid=LYOhBdZWBNY&annotation_id=annotation_366449493 

2:23 minuta

Opublikowano

Heh, nie jest to 'BAN' tylko błąd w plikach. 

Topic, zrób spójność plików (Wejdź Steam -> Biblioteka -> PPM na CS'a -> Właściwości -> Sprawdź spójność plików i potem zrób reset kompa ;)

Opublikowano

Mi spójność plików nie pomogła, reinstal tak samo.

Musiałem zmienić konto na komputerze, aby zadziałało.

Bez problemu możesz utworzyć nowe.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mi pomógł ten sposób:

Włącz kontrolę integralności jądra

Kontrola integralności jądra musi być włączona, aby mozna było grać na serwerach zabezpieczonych przez system VAC. W celu włączenia tej funkcji, wykonaj poniższe kroki:

• Wyłącz aplikację Steam.
  • Naciśnij przycisk Start, a następnie wybierz „Wszystkie programy” i „Akcesoria”.
  • Kliknij prawym przyciskiem myszy na „Wiersz polecenia” i wybierz „Uruchom jako administrator”.
  • - Uwaga: w przypadku systemu Windows 8 należy nacisnąć klawisze Windows + X i wybrać „Wiersz polecenia (administrator)”.

• W wierszu poleceń wpisuj następujące komendy, zatwierdzając każdą klawiszem Enter:

bcdedit /deletevalue nointegritychecks
    bcdedit /deletevalue loadoptions
  • Uruchom ponownie komputer.
  • Uruchom Steam i sprawdź, czy problem wciąż występuje.

Więc te rady są przydatne o ile się je wszystkie sprawdzi. Dziwna sprawa z tym blokowaniem bo rano grałem normalnie a gdy popołudniu chciałem dołączyć wyskoczył mi właśnie taki komunikat ale szybko go naprawiłem dzięki radom Steam. Co nie zmienia faktu, że czasem robi problemy. 

Opublikowano

Dlaczego steam to nie gowno dzieki niemu:

Jest 30% mniej cebuli ktorych nie stac na csa :D

Jest 100% mniej odpałow? o jej dostalem bana za aima :( a uj reinstal csa pomoze xDDD.2min o super dziala mamy mma gromy xDD 16 rund po o luju 80/0 staty dobry ten spid hack xDDD.

Mniej dzieci jest jak to w 1.6 bylo 5 lat temu :D? wbijaleś na serva 32 sloty a 20 graczy po 12 lat i piszcza do majka ze ktos ich zabil xD 

Teraz jak ktos dostanie vaca za aima wh itp ma vaca i musi steama kupic fakt 32 zl czy 50 to nie duzo ale jak dostanie 6 raz vaca to sie mu odechce grania na odpale ..

Dobra super dostales 7 dni ale 7 dni odrazu sie nie dostaje ;(  30>1h>24h>7d 

Opublikowano

To nie jest ban tylko VAC szaleje, raz puszcza po 1 minucie raz po 2 godzinach nie ma na to rady jak nie pusci sam nie ma zlituj, dzieje sie to ostatnio bardzo czesto, taki blad istnieje od 5 lat a dopiero teraz VAC przechodzi samego siebie, wiec jak macie takie problem mozecie tylko resetowac steama i sprawdzac procesy czy nie ma czegos co moglo by to wywolac jezeli nie ma to trzeba czekac.

I dla tych co myśla że jest to sprawdzanie gracza, albo cos w tym stylu nie, jest to zwykly bląd VAC'a nic dodać nic ująć.

76561198013232167.png

Opublikowano

To nie jest ban tylko VAC szaleje, raz puszcza po 1 minucie raz po 2 godzinach nie ma na to rady jak nie pusci sam nie ma zlituj, dzieje sie to ostatnio bardzo czesto, taki blad istnieje od 5 lat a dopiero teraz VAC przechodzi samego siebie, wiec jak macie takie problem mozecie tylko resetowac steama i sprawdzac procesy czy nie ma czegos co moglo by to wywolac jezeli nie ma to trzeba czekac.

I dla tych co myśla że jest to sprawdzanie gracza, albo cos w tym stylu nie, jest to zwykly bląd VAC'a nic dodać nic ująć.

no błąd vaca ale blokują konto ;p

Dlaczego steam to nie gowno dzieki niemu:

Jest 30% mniej cebuli ktorych nie stac na csa :D

Jest 100% mniej odpałow? o jej dostalem bana za aima :( a uj reinstal csa pomoze xDDD.2min o super dziala mamy mma gromy xDD 16 rund po o luju 80/0 staty dobry ten spid hack xDDD.

Mniej dzieci jest jak to w 1.6 bylo 5 lat temu :D? wbijaleś na serva 32 sloty a 20 graczy po 12 lat i piszcza do majka ze ktos ich zabil xD

Teraz jak ktos dostanie vaca za aima wh itp ma vaca i musi steama kupic fakt 32 zl czy 50 to nie duzo ale jak dostanie 6 raz vaca to sie mu odechce grania na odpale ..

Dobra super dostales 7 dni ale 7 dni odrazu sie nie dostaje ;(  30>1h>24h>7d 

Odrazu  7 dni nie dostalem ten błąd wsyskoczył mi kilka razy i jeszcze kiedyś mialem problem z netem 

Opublikowano

ale ty nie masz bana za vaca tylko za to ze wyszedles z turnieja a to sa 2 inne sprawy czlowieku. Wyszedles to wyszedles nie ma znaczenia czy po przez blad, musiales isc bo ci sie dom pali czy cos ... trzeba sie z tym pogodzic i pisac steamowi by w koncu naprawili ten blad a nie na jakims badziewnym forum ... to ci nic nie zmieni.

76561198013232167.png

Opublikowano

W moim przypadku to nie był ban tylko coś blokowało VAC. Błąd samoczynny i sam go naprawiłem dzięki radom Steam. Uznawanie tego komunikatu za ban jest głupotą.

Opublikowano

Wygrywając gre nie pojawiła mi sie moja ranga w grze pod koniec gry,koledze także. Po czym mielismy to co na ss wyżej,do gry sie nie dalo wejsc bo pisało ze nie znaleziono ale jak dalismy opusc gre to bany na tydzien wyłapalismy. Pzdr Gejben

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja zresetowałem pc i działało o.O Spróbuj to z komendami w cmd

sprobowalem ale no bana mam 

W moim przypadku to nie był ban tylko coś blokowało VAC. Błąd samoczynny i sam go naprawiłem dzięki radom Steam. Uznawanie tego komunikatu za ban jest głupotą. 

Przez ten error dostalem bana bo wywaliło mnie z meczu 

Opublikowano

Dzisiaj chcialem zagrac uproszczony meczyk i gram sobie  a tutaj znowu to samo ten error vac po pierwszej rundzie  a zrobilem spojnosc plikow i "

Włącz kontrolę integralności jądra"

Opublikowano

Zwykły błąd vaca. Ludzie jak nie wiecie czy nie idziecie gdzies za chwile to nie grajcie i nie kikujcie kazdego bo mnie umi grac a ty nie lepszy od niego. Zrobcie sobie przerwe na miesiac i bany beda po 30 minut

Opublikowano

Ten błąd wyskakuje bez żadnego oprogramowania ingerującego w vac :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...