Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna a jej były chłopak

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wyczytałem zdradziła cię już w 1 tygodniu, więc tak bardzo cię kocha że aż się puściła?

masz tekst do rzucenia jej:

"Nie mogę przestać myśleć że zdradziłaś mnie już po pierwszym tygodniu kiedy jesteśmy razem, zrywam z tobą, bo nie wytrzymam psychicznie. Za każdym razem gdy cie widzę mam obraz przed oczami jak się pierdolisz z tamtym gościem. Narazie i nie do zobaczenia"

Jeśli myślisz, że miłość od tak pojawia się z dupy to nie masz racji. Takie uczucie buduje się wraz ze stażem związku. Początkowo to najwyżej może być zauroczenie/pociąg seksualny...

Dalej niż Twój komentarz nie czytam bo brzuch mnie ze śmiechu boli...

Autorowi polecam kontakt ze specjalistą.

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Wszyscy znajomi uważają że nie mogę podciągnąć tego pod zdradę ze względu tego że w tym pierwszym tygodniu jak zdradziła to my jeszcze wcześniej nie mieliśmy żadnego zbliżenia, dopiero po jakimś miesiącu.

Masz beznadziejnych znajomych.Co ma uprawianie ze sobą seksu do tego? Byliście razem od tygodnia, tak? I od tego momentu nie ma prawa całować się, przytulać, uprawiać seksu z innym chłopakiem.Oszukała cie i zdradziła, i ty się jeszcze zastanawiasz czy ten związek ma sens? Bo się do niej przywyczaiłeś? To się nazywa syndrom sztokholmski.

Opublikowano

Wszyscy znajomi uważają że nie mogę podciągnąć tego pod zdradę ze względu tego że w tym pierwszym tygodniu jak zdradziła to my jeszcze wcześniej nie mieliśmy żadnego zbliżenia, dopiero po jakimś miesiącu. Fakt faktem dla mnie również zdrada to zdrada i ciągle to jeszcze wypominam.. Zerwać również bym zerwał ale po roku związku chyba potraktowałem to jako już stały związek. I trzyma mnie to że widzę do okoła mnóstwo dziewczyn i różnica jest taka że ona nie ma kontaktu z żadnym chłopakiem, jest teraz wierna jak mało kto, ale boję się o to że to co zrobiła, jak praktycznie się nie znaleźliśmy, że zostanie już do końca związku. I prosiłbym o lekkie pohamowanie się od obelg ponieważ wciąż jest moją drugą połówką.

Serio? zdradziła cię w pierwszym tygodniu waszego związku xDD? chcesz być sam czy z cichodajką? widać jak bardzo cię szanuje i kocha że rucha się ze swoim byłym jest to zdrada, pojedź do niej powiedz żeby wypierdalała a nie będzie cie zdradzać. 

Opublikowano

Calego tematu nie powinno byc. Wtedy NIE byliscie razem, NIE laczylo was tak wiele, co za tym idzie NIE interesowalo was kto co z kim. Po co odkopywac przeszlosc w tym kierunku. Bylo, minelo. Bol sprawia, kiedy kobieta, ktora kochasz nadal myslami jest z innym. Jesli cierpisz, bo przed Toba kochala sie z innym to jest to obsesja - podlega leczeniu.

sygna.png

Opublikowano

Kolejny przegryw XDD

Mogła ci w ogóle o tym nie mówić i byś nie wiedział lel

Nigdy nie trafisz teraz na laskę, że nie współżyła z innymi to jest XXI wiek, a nie jakies zacofane czasy, że rodzice trzymały córki na smyczy w domu xppp

­

Opublikowano

Jak mozna myslec ze Twoja kobieta miała kogoś z kim juz uprawiała seks? Przeciez to normalna sprawa, tym bardziej w związku wiec ogarnij sie. A to ze dalej sie z ex rucha to juz inna sprawa i powinieneś wiedzieć co zrobic xD

Opublikowano

Kobieta jest po to, żebyś mógł utrwalić swój genotyp na wieki (mieć potomstwo), jednakże ryzykujesz, bo jak sam wspomniałeś dana samica rozmnażała się już, więc może mieć jakieś choroby weneryczne. 

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Gdyby moja dziewczyna zrobila coś takiego na początku związku to ten związek skończył by się po tygodniu, a nie siedzialbym w takim gownie. Żeby nie było - poszczescilo mi się na tyle że jestem pierwszym mojej drugiej połówki, i jestem z nią już prawie 2 lata. Wiem jak boli zdrada, pierwszą dziewczyna mi to zrobiła - pierwsze co zrobiłem to był placz, depresja bo myślałem że to przezemnie, lecz potem dotarło to do mnie, że go jej wina, a nie moja. puściła sie = nie szanuje się = nie zasługuje na mnie, proste. Szkoda że tak długo to dociera do czlowieka, gdyby było inaczej to już bym był z pół roku dłużej z moją ukochaną. Stary byliscie ze sobą. Nie ważne ile, a ona dała dupy byłemu, po czym na następny dzień się z nią normalnie calowales i tak dalej, to jest godne zachowanie? Nad czym ty się zastanawiasz.. Szmata to szmata tego się nie zmieni, może być normalna przez 5 lat, ale i tak w pewnym momencie jej foka odjebie i się puści tak jak to zrobiła.

graphic.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...