Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk SSD 250GB

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dysk plextor M6s jest dobrym wyborem? Padł mi mój HDD więc postanowiłem zainwestować w SSD, żeby mieć szybszy przesył danych i choć troche przyśpieszyc komputer. 320GB w zupełności mi wystaczało więc 250GB też da radę ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

M6S to bardzo dobre dyski ale ich opłacalność chyba kończy się na modelu 128GB. Za ok 50zł mniej (mam na myśli 256GB) jest Curcial MX200 250GB, który nie odbiega zbytnio parametrami a to także sprawdzony i polecany dysk. Tutaj nie ma co przepłacać.

@panty odjęcie punktów.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Takiego samego zdania jestem jak Amperoo. Crucial MX200, szybki i opłacalny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

M6S to bardzo dobre dyski ale ich opłacalność chyba kończy się na modelu 128GB. Za ok 50zł mniej (mam na myśli 256GB) jest Curcial MX200 250GB, który nie odbiega zbytnio parametrami a to także sprawdzony i polecany dysk. Tutaj nie ma co przepłacać.

Czemu dostałeś warna? Ani to spam, wszystko na temat

Niewielka opłacalność, problemy z firmware (ludziom padały dyski po aktualizacji). MX200 jest lepszym wyborem.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...