Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Dzisiaj przypadkowo dowiedziałem się od znajomych, ze jutro czy w najbliższym czasie mają usunąć wszystkie "spam boty" i resztę "hacków" . Słyszeliście coś o tym albo więcej wiecie na ten temat ?

Opublikowano

nie :P nie ma takiego czegos pewnie jesli nawet tak dadza zabezpieczenie na max 3 dni potem i tak beda dzialac

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

co to jest spam but?

Wchodz na PL piszesz na głównym np. Sprzedam magneta + 7 i nagle pół monitora spamu od ludzi ( nick np. : jfkeab3j24r23bfkjsd )

Wiesz juz ?

Opublikowano

Wspólnie przeciwko hakerom

Drogi graczu!

Aby zapobiec ciągle wzrastającej liczbie nielegalnych dodatkowych oprogramowań (boty oraz hacki), zdecydowaliśmy się zabezpieczyć Metin2 oprogramowaniem ochronnym. Użyjemy programu "Hackshield", który wprowadziliśmy z powodzeniem również w "AirRivals" oraz w "4Story". System zostanie wprowadzany stopniowo w przyszłym tygodniu, aby uniknąć problemów ze zgodnością oprogramowania.

Dla Ciebie nic się nie zmienia. "Hackshield" zostanie zainstalowany automatycznie przy następnej aktualizacji gry. Nie musisz więc sam instalować ani pobierać dodatkowego oprogramowania. Proszę bądź wyrozumiały, jeśli wystąpią na początku jakieś problemy związane z systemem. Hackshield instalujemy w Twoim interesie.

O funkcjach oraz zaletach systemu Hackshield możesz dowiedzieć się na stronie Oświadczanie o ochronie danych

.

Aby uzyskać dalsze informacje proszę odwiedź nasze forum

28hmkhf.png

Opublikowano

Ale wy ciemniaki przecierz nie trzeba patchowac metina i wtedy tego nie bedzie mod kamera albo easymetin i jedziemy i wszystko dziala

你他媽的

Przetłumacz sobie tak bo to do ciebie

Opublikowano

Właśnie włączyłem na nowo metina i się ucieszyłem. W końcu koniec z tym spamem. Szkoda troche bo nie wiem co z moim Fishbotem ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...