Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne opóźnienia podczas gry

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
mam dziwne opoznienie w cs go, znaczy, zalezy to tak jakby od mecza :D czasami mi sie wczyta napisze cos na czacie wciskam enter i wiadomosc wysyla sie od razu, wtedy tez dosc dobrze gram (jak na swoja range) a w nastepnym meczu pisze cos na czacie daje enter i JEB! jakies opoznienie, okolo 0,25s i jak mam takie opoznienie na czacie to i juz nic nie moge ugrac, tak jakbym mial tez opoznienie przy zauwazaniu przeciwnikow, pierwszy raz z czyms takim sie spotykam, jakies rady? ps, ping niby podobny, w jednym meczu 50 a w nastepnym 55-60

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Input lag... Masz podpięty monitor z komputerem kablem dvi lub HDmi? Przełącz monitor na tryb gra jeżeli taki jest, ustaw Hz monitora jak najwyżej się da (1280x 1024 można 75hz ustawić - bynajmniej u mnie monitor fhd)

Opublikowano

Jak jest monitor Led to ok (chodzi o konwertowanie obrazu na cyfrowy - analog - cyfrowy). Poszukaj w Google jak zmniejszyć input lag

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...