Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam 2 problemy ;/

jokero1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mam już ściągniętego i zainstalowanego WR PH ze strony www.warrock.ph i gdy go włanczam to nie chca sie zacząc sciagac updejty tylko pisze "Cannot get a file (verion,ini) Co mam zrobić ze bym mógł grac ?

2. A i ten głupi adres aktywujący konto który dostałem na e-mail na tym WR PH nie dziala ;/ Mogł by ktos dać załozyc konto na tym wr ? z góry dzieki.

Prosze o odp. Pozdrawiam

Pomogłem ? Daj 5 :]

Naruto jest fajne :] PES 2008 też :] jak nie wierzysz to klik :]

Akatsuki_by_Sylwoos.jpgtemponetif6.jpg

Opublikowano

o boze ile to juz takich tematow bylo poszukaj na forum a nie zakladaz nowy bezsensowny temat

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

mail od nich doszedl do mnie po 6h. Wyjasniona nastepna sprawa ;p

Ale szczerze ci nie polecam wr.ph

Nie da sie grac ;p

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

ja mam tak samo. Jak klikne w link ktory dostalem na e-mail to wyskakuje blad i nie moge dokonczyc rejestracji konta. Moze ktos powiedziec co jest?????

Opublikowano
mail od nich doszedl do mnie po 6h. Wyjasniona nastepna sprawa ;p

Ale szczerze ci nie polecam wr.ph

Nie da sie grac ;p

hiahia to trzeba być cwelem <lol2>...

Dziwne ze do mnie doszedł od razu założyłem konto wchodzę na pocztę i mam chyba masz konto na Wp albo na Onet czego nie polecam Ja mam na Gmail'u tzn na google e-mail z rożnych gier jak thecrims założonych kont na forum dochodzi za chwile. Ja polecam PH idzie sobie pograć chociaż nie z polakami ale idzie , chyba ze w ogóle nie umiesz grać w Warrock'a to lepiej nawet nie ściągaj Warrock'a PH bo Cie od razu pojadą Szkoty, Ci z Usa i lepsi

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano
hiahia to trzeba być cwelem <lol2>...

Dziwne ze do mnie doszedł od razu założyłem konto wchodzę na pocztę i mam chyba masz konto na Wp albo na Onet czego nie polecam Ja mam na Gmail'u tzn na google e-mail z rożnych gier jak thecrims założonych kont na forum dochodzi za chwile. Ja polecam PH idzie sobie pograć chociaż nie z polakami ale idzie , chyba ze w ogóle nie umiesz grać w Warrock'a to lepiej nawet nie ściągaj Warrock'a PH bo Cie od razu pojadą Szkoty, Ci z Usa i lepsi

Gdybyś wiedział kto to cwel w ogóle to mógłbyś zabierać głos w rozmowie a teraz za przeproszeniem zamknij ten ryj.

@Top

Ja tak miałem i mi błąd wyskoczył ale konto było aktywne i mogłem grać : O

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Ja mam WR PH i wszystko działa bez żadnego problemu a link aktywujący przyszedł od razu mimo że mam konto na wp.pl fajnie sie gra tylko że są lagi ale teraz dodali nową opcję że gra się z komputerem a nie z innymi graczami

• Dodaj nową pozycję...