Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSpaces - Problemy już na starcie

morelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. :)

Napotkałem się z pewnym problemem na prywatnym serwerze DarkSpaces.

Problem dotyczy kupowania irków. W hangarze na przeglądzie konta jest napisane iż posiadam 4 irki + 1 z havockiem. W Wyposażeniu tych dronów nie ma. Zakupiłem zatem w sklepie 8 irków, lecz po zakupie - sprawdzam wyposażenie i nadal nie ma irków. Za to normalnie w hangarze jest nadal że mam te 4 irki.

Czy może ja coś źle robie? To jest zapewne bug serwera, ale może jest jakiś sposób na ominięcie tego czy cokolwiek.

Aby nie było że temat pisze bezpodstawnie, założyłem KILKA kont i na każdym jest to samo.

Sprawdzałem także takim sposobem iż kupowałem jednego irka, sprawdzałem hangar. Później ponownie irek i ponownie hangar. Lecz zero efektów, w opisie konta nadal jest iż posiadam 4 irki.

Liczę na jakąś pomoc z waszej strony, jeżeli coś wiecie na ten temat.

Pozdrowionka :v

Opublikowano

ops, całkowicie przypadkiem. Przeglądałem tematy i prawdopodobnie odruchowo tutaj odpaliłem temat. Może jakiś moderator przeniesie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...