Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metinmaster szukam mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osoby potrafiącej generalnie wszystko jeżeli chodzi o prowadzenie serwera od podstaw.Godna zaufania PEŁNOLETNIA ( aż miło że rok szkolny już trwa ), rzetelna i uczciwa...tak wiem takie osoby szukam jak igły w stogu siana to chociaż jedną z nich lenie ! wszystko pada w tej nieszczęsnej Polsce mając teraz chwilę wytchnienia nawet nie ma gdzie dobrze się zabawić  ze znajomymi jak to miało miejsce dawniej na monku pod dt..mniejsza o to ja jestem przeciwnikiem i byłem sceptycznie nastawiony do  privów ale postanowiłem zmienić swoje podejście do tego tematu.nie będę się rozpisywał bo i tak wejdziecie  zhejtujecie taki urok polaka trudno ...tez mam was w kakao. jeżeli nie czujesz się na tyle odpowiedzialny ,bez jakichkolwiek umiejętności to nawet nie zawracaj mojego i swojego czasu szkoda żeby moje palce się marnowały.

Kumatą osobę nie bede wtajemniczał że nie zapraszam go jako wolontariusza  ;) podkreślam, że pracuje i nie mam czasu wchodzić tutaj więc prosze się kierować w bardziej przyzoity sposób, jak się wódki napijemy to i numer dam.Najlepiej małopolska najlepszy ogień do picia wódki.

Wielebny wykształcony szefie tego bandżaju harnasiu dziękuje za tak miła odpowiedź po przeczytaniu czułem się lepiej niż w urzędzie skarbowym..taka miła obsługa!

Opublikowano

Pisz pod ten nr GG: 12860904

Oczywiście to nie ja, ale polecam tego chłopaka. Pracowałem z nim przez pewien czas i zna się praktycznie na wszystkim.

Ja bardziej zajmuje się od strony technicznej/administracyjnej forum :)

KoSa_eune_92_4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...