Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtomMT2 [Dedyk] [Medium/Hard]

DarkNe3s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno, dziś nie będzie startować.  
Jakieś bugi przed restartem, czy coś.   Niby dziś 22 albo jutro 18.30.  więc wiadomo, że nie dziś.  Dzieki z gre :)   paaa

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma niczego, co przyciągałoby graczy. W prezentacji opisałeś to, co jest na każdym serwerze. Dodatkowo odpycha brak doświadczenia administracji. Jednak życzę powodzenia.

c:

Opublikowano

Nie ma niczego, co przyciągałoby graczy. W prezentacji opisałeś to, co jest na każdym serwerze. Dodatkowo odpycha brak doświadczenia administracji. Jednak życzę powodzenia.

Nie oceniaj książki po okładce, jak to się mówi zobaczymy jak wyjdzie w praktyce dopiero potem będziemy spekulować nad serwerem czy jest zły czy dobry oraz o doświadczeniu administracji, mi osobiście miło rozmawiało się na ts. :)

Opublikowano

Nie oceniaj książki po okładce, jak to się mówi zobaczymy jak wyjdzie w praktyce dopiero potem będziemy spekulować nad serwerem czy jest zły czy dobry oraz o doświadczeniu administracji, mi osobiście miło rozmawiało się na ts. :)

Będę oceniać serwer na podstawie tego, czym się chwali tutaj, ponieważ nie mam zamiaru grać na każdym serwerze po kolei, żeby dowiedzieć się, co w nim jest fajnego i czy warto grać.

Ten odpada, żadnych rewelacji.

c:

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem wielkie, strona na która nie da się patrzeć. Pliki serwerowe używane kilka razy.. rozumiem, że są udostępnione.. ale można by coś dać od siebie.. Odstrasza brak umiejętności administracji i brak oka.. grafika.. śmieszna. Wolałbym jakbym nie robił grafiki zapłacić grafikowi to 100-200 zł za porządną grafikę która by przyciągnęła więcej osób niżeli takie coś wstawić. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...