Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na tatuaż

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam następujący pomysł na tatuaż 

5175014418250831283829.jpeg

Znajdowałby się on na prawym przedramieniu. Co o tym myślicie ? szczegóły i zmiany (między innymi usunięcie litery A) dopracuję z tatuatorem. 

Jak wam się podoba całokształt itd.?

Opublikowano

Szczerze powiem, że dość fajny wzór, jednakże myślę, iż ładniej komponowałby się, gdyby znajdował się na ramieniu; oczywiście to tylko moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ogólnie to jest tylko wzór, a 40% całości zostanie zmieniona. Po prostu całokształt będzie świetnie wyglądał na przedramieniu, bo będzie wchodzić na zewnętrzną i wewnętrzną stronę.

Opublikowano

To Ci nie przejdzie.

Musisz mieć dobrze rozbudowane przedramie na tak szeroki wzór no chyba że chcesz nie na całe przedramie tylko np polowe i zmniejszone x razy
Może to Cie zainteresuje.

Sam jestem posiadaczem biomechaniki (y)

A co do twojego tatuażu rozumem ze ma byc caly czarny cieniowany?

Dodatkowo wiesz że robiąć tatuaż w srodku z srebrnym / bialym kolorem gdy go przysmazysz pare razy kolor wyblaknie i bedzie wygladac jak zwykla skora 
Jak coś to oznaczaj mnie :)

33604447207312504815.jpg05827231007552111162.jpg

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Sama twarz będzie się znajdować na zewnętrznej stronie nie chce jej dużej, ale żeby była dobrze widoczna. Resztę ręki zapełnię elementami jak na rysunku. Kolory ciemne, a poza tym nie wiem jak się oznacza więc dałem lajka bardziej korzystna opcja

Opublikowano

Sama twarz będzie się znajdować na zewnętrznej stronie nie chce jej dużej, ale żeby była dobrze widoczna. Resztę ręki zapełnię elementami jak na rysunku. Kolory ciemne, a poza tym nie wiem jak się oznacza więc dałem lajka bardziej korzystna opcja

jak nie na cale przedramie to okej 

czarne kolory?

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

to raczej spoko tylko zastanów się nad sensem takiej twarzy.

wedlug mnie skoro chcesz wydać kase na tatuaż to powinieneś znaleźć coś zajebistego ;p

jakos nie leza mi portrety i szkice ale jak kto woli D:

giphy.gif

Opublikowano

To mi się podoba, bo chcę coś nowoczesnego, abstrakcyjnego. Na ręce będzie świetne wyglądać tylko ten szkic to 50% tego co chcę. W tą środę idę robić tatuaż to wrzucę efekt końcowy.

Opublikowano

Ja bym się wstrzymała na Twoim miejscu i powróciła do tego pomysłu za kilka miesięcy, abyś był pewien, że właśnie ten wzór Ci się podoba.

Tatuaż ten ma być na całe życie, więc kilka miesięcy nie powinno zrobić Ci różnicy, a istnieje spore prawdopodobieństwo, że za jakiś czas ten wzór przestanie Ci się podobać.

Mi osobiście nie przypadł do gustu. Moim zdaniem tatuaż powinien mieć jakieś głębsze znaczenie, a nie "chcę go, bo jest fajny".

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...