Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autroski Plugin na Gildie ( By Tirex )

Gość Andrzej_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bcd

Dodaj skan pliku, czas to jedna godzina. 

//Skan dodany. 

Opublikowano

dosc z gownianymi pluginami ? to dlaczego wstawiasz ten c*****y plugin ?

@antygowno

bardzo dobry plugon urzyje go na serwerze chamaczi 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

dosc z gownianymi pluginami ? to dlaczego wstawiasz ten c*****y plugin ?

@antygowno

bardzo dobry plugon urzyje go na serwerze chamaczi 

Dobry to kurde nie powiedziałbym, że jest. No ale dla początkujących administratorów ujdzie. 

Opublikowano

Haha, po co ty to wstawiasz? "Brak dobrych gildii", jak to k***a?

http://www.mpcforum.pl/topic/1448671-qguilds-nowa-generacja-gildii-w-minecraft-18/

@antyblezur

Lipny plugin, pisany przez pseudo-developera który pisał ten plugin na poradnikach, gotowych szablonach i pomocy od lepszych devów...

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

A Ty jak zwykle przyjdziesz, i jak zwykle przechwalasz się swoimi zajebistymi pluginami ;v

@Antyblezur

Macie dość z skryptami oraz "beznadziejnymi" pluginami na gildię?

Wiesz, każdy plugin (publiczny) jaki znam - nie jest beznadziejny, powiem więcej, jest bardzo dobry.  A tak btw. jeżeli mam dosyć z beznadziejnymi pluginami, to po ch*j udostępniasz beznadziejny plugin? xD

Opublikowano

Macie dość z skryptami oraz "beznadziejnymi" pluginami na gildię? STOP Z TYM. Oto plugin autorki plugin na gildie by Tirex.

Wymagany: Vault, protocollib oraz baza mysql.

scan: http://scr.hu/65pa/r5egx

Jeżeli posiadacie problem z instalacją pluginu piszcie prv. Rozwiążemy go :)

Zacznijmy od tego, że "Autorski" Dokładniej oznacza to, że został napisany przez Ciebie..

A jak udostepniasz plugin, który nie jest twój to po co to "Autorski" TO jak bym ja napisał Autorski plugin Essentials by ktostam...

Haha, po co ty to wstawiasz? "Brak dobrych gildii", jak to k***a?

http://www.mpcforum.pl/topic/1448671-qguilds-nowa-generacja-gildii-w-minecraft-18/

@antyblezur

Lipny plugin, pisany przez pseudo-developera który pisał ten plugin na poradnikach, gotowych szablonach i pomocy od lepszych devów...

Drogi Adamie :)

Jak Tirex zaczynał pisać pluginy to ty jeszcze nie wiedzialeś co ze sobą zrobić, wiec nie porównuj sie :)

@topic

Plugin do bani, kod stary, po za tym te gildie z rok temu na necie już były...

Opublikowano

Haha. Z*******y mi to opis pluginu wiem wszystko z*******y plugin 10000%%55 brac go i instalowac !!11111!!!!!1!11
...
Odczepcie sie od pana @AdamGrzegorz rozumiem wasza zazdrosc o jego umiejetnosci, ale to jest juz zenada ;)
Co do tematu, szkoda mi tego komentować lecz muszę bo to robię *masło maślane*.

Jak mam to zainstalować skoro nie posiadam podstawowych danych jakie ma supr dupr opcje procz opcji z FG? 
Co posiada specjalnego, z jakimi wer. mc jest kompatybilny?

bannergif.gif

Opublikowano

@TheMajster ty złodzieju lepiej się k***a nie wypowiadaj na tym forum pizdo j****a! J****y lamusie nie masz hajsów na skrzynki do CS'a ? miałeś mi dać to co oferowałeś a nie jakieś gówno i odpisuj na skype lamusie jebany! 

Co do pluginu to powiem tyle że jest on stary i jest kilka lepszych pluginów!

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@TheMajster ty złodzieju lepiej się k***a nie wypowiadaj na tym forum pizdo j****a! J****y lamusie nie masz hajsów na skrzynki do CS'a ? miałeś mi dać to co oferowałeś a nie jakieś gówno i odpisuj na skype lamusie j****y! 

Co do pluginu to powiem tyle że jest on stary i jest kilka lepszych pluginów!

Ziomeczku już Ci coś na ten temat pisałem, za drop chciałem 50 zł, daleś mi psc za 20 zł, teraz sie dziw dlaczego Ci tego pluginu nie wyslalem :)

A twgl. Nie gram w cs'a :*

Pozdrawiam.

@AntyWarn

A co do pluginu, to po co usuwałeś z niego klasy ?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że "Autorski" Dokładniej oznacza to, że został napisany przez Ciebie..

A jak udostepniasz plugin, który nie jest twój to po co to "Autorski" TO jak bym ja napisał Autorski plugin Essentials by ktostam...

Drogi Adamie :)

Jak Tirex zaczynał pisać pluginy to ty jeszcze nie wiedzialeś co ze sobą zrobić, wiec nie porównuj sie :)

@topic

Plugin do bani, kod stary, po za tym te gildie z rok temu na necie już były...

Drogi Majsterze, jak ja nie wiedziałem co ze sobą zrobić, to Tirexa jeszcze na świecie nie było.

Haha. Z*******y mi to opis pluginu wiem wszystko z*******y plugin 10000%%55 brac go i instalowac !!11111!!!!!1!11

...

Odczepcie sie od pana @AdamGrzegorz rozumiem wasza zazdrosc o jego umiejetnosci, ale to jest juz zenada ;)

Co do tematu, szkoda mi tego komentować lecz muszę bo to robię *masło maślane*.

Jak mam to zainstalować skoro nie posiadam podstawowych danych jakie ma supr dupr opcje procz opcji z FG? 

Co posiada specjalnego, z jakimi wer. mc jest kompatybilny?

<3

@AdamGrzegorz

A Ty jak zwykle przyjdziesz, i jak zwykle przechwalasz się swoimi zajebistymi pluginami ;v

@Antyblezur

Wiesz, każdy plugin (publiczny) jaki znam - nie jest beznadziejny, powiem więcej, jest bardzo dobry.  A tak btw. jeżeli mam dosyć z beznadziejnymi pluginami, to po ch*j udostępniasz beznadziejny plugin? xD

Przechwalam? Po prostu uświadamiam mu, że zjebane tirexy nie są najlepsze i jedyne. Proste i logiczne.

Poza tym, śmieszny jest twój post, jaki plugin miałem mu dać jako "autorytet" pluginów na gildie? FunnyGuilds jest na 1.7 i nie jest dalej robiony, więc odpada. RevoGuilds to samo. Pozostały jedynie moje gildie, dlatego je tu linkuje.

Już rozumiesz? :)

@antyblezur | użyszkodniku nie zwracaj na to uwagi

Lipne pluginy, tirex nie umiał programować, jest dopiero amatorem dlatego plugin jak najmniej optymalny. Posiada bugi i błędy a przedewszystkim, nie jest on legalny bo Tirex chcę za to pinionszki.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...