Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam[ Pliki Serwerowe Nie Z Insomnii

G33K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuje plików serwerowych spolszczeonych ale nie z insomnii! Na plikach insomnii nie da się np ulepszać stalki na hwang szamana magicznym metalem a inne stalki na hwang robi sie u sury kolo atlantydy.

Opublikowano

Wydaje mi się że to nie zalezy od bazy danych.

Widzialem juz taki temat ze nie dalo sie ulepszac i ten wlasnie user mial pliki insomnii

Opublikowano

Nie chodzi mi tu o całe pliki serwerowe co mają z 800mb

Chodzi mi tu o folder english tak jak to na insomnii jest, ale maja to nie byc pliki insomnii.

Sa wogole takie ?

A czy dało by rade np

Wziasc folder "hongkong" usunac z niego folder "quest" i wgrać folder "quest" z plikow insomnii

Zamiast big5_string wgrac eng_strink ?

Działało by wtedy ulepszanie?

Ogólnie chodzi mi o to żeby hwangi, zbroje po hwangu (mp pierwszozedne buty), bronie 80lvl,90lvl Tylko I WYŁĄCZNIE u tego Seon Pyeong (ten sura kolo atlantydy) ?

Opublikowano (edytowane)

G33k twój problem polega na braku edycji klientowego item_proto. Musisz edytowac stal szamana +9 ( wprowadzic tam refine set i refine_vnum )

EDIT jak chcesz tylko i wylacznie u tego sury to edytuj item_proto z klienta usuwajac wartosci refine_set i vnum

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...