Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wstawienie tematu w dowolnym terminie

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! ;)

Moją propozycją jest dodanie (np. dla redaktorów) możliwości dodania tematu w innym terminie, niż się go napisało. Chodzi o możliwość dodania daty wstawienia tematu i np. godziny. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

TAK

Wystarczy dać warunek wyświetlania tematu na liście, tylko wtedy, gdy data "napisania" już miała miejsce.

Dać też moderatorom wgląd do tych tematów oraz limit (np. można wrzucić temat max 2 tyg wcześniej)

/pisane z tel

Opublikowano

I tak c***a piszą w tych redakcjach, więc po co im to jeszcze ułatwiać?

Grupę redakcyjną podałem jako przykład, mowa tu też o konkursach moderatorów gdzie post musi pojawić się o konkretnej godzinie.

Osobiście uważam, że ja nie mam czasu w poniedziałek, a wtedy musi pojawić się modyfikacja tygodnia w MC, napiszę na spokojnie w niedzielę i dam do kolejki wstawienia na poniedziałek godzinę 15.

Opublikowano

Grupę redakcyjną podałem jako przykład, mowa tu też o konkursach moderatorów gdzie post musi pojawić się o konkretnej godzinie.

Osobiście uważam, że ja nie mam czasu w poniedziałek, a wtedy musi pojawić się modyfikacja tygodnia w MC, napiszę na spokojnie w niedzielę i dam do kolejki wstawienia na poniedziałek godzinę 15.

Co wpłynie negatywnie na "pracę" niektórych grup na forum. Przykłady, które podałeś, nie są czasochłonne, gdyby nawet pisać całość od zera - w końcu w wymienionym, przez ciebie, modyfikacji tygodnia 90% tematu/newsa zajmuje grafika. Ctrl + v, co za problem? Jeśli naprawdę zależałoby ci na czasie, można przecież napisać całość w jednym dniu, skopiować i opublikować w drugim. Serio jesteś tak zajęty, że nie możesz wygospodarować na to 2 minut czasu? 

Still na nie - osoby, które korzystałyby z tego i tak nic nie robią.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...