Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno części, potrzebuję odrobine pomocy :)

igamerpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam komputer deskopowy, który posiada płytę główną : MSI A68HM-E33

Procesorem : AMD APU A8-6600K

Karta graficzna : Podobno jest jakaś ale ja sie nie znam, w slocie nic nie ma wpietego wiec domyslam sie ze jest to ta procesorowa grafika RADEON HD8570 2GB HDMI

Ramki : 8 gb (1 kość) nie znam firmy, lecz jest dobra (specjalista mi powiedzial, bym tą wybrał)

Pytanie, czy mogłem zostać oszukany? Czy ta karta jest w procesorze czy jednak jej nie dostalem w zestawie :(

A jeśli ona jest procesorowa to jaką grafike dokupić tak do 1000zl, by wszystko smigało jak marzenie?

Prawo jest ustalone ze względu na ludzi.

Szukam osób do teamu na świecie aurera.

Opublikowano

Za 1000 złotych grafikę do takiego marnego procesora?

Poza tym komputer nie składa się z samego procesora, układu graficznego i pamięci RAM. Podaj całą resztę DOKŁADNYCH modeli.

Opublikowano

Grafikę masz w procesorze, ale krótko mówiąc kupiłeś gówno. Tylko teraz pytanie po co kupowałeś ten badziew, skoro chcesz teraz w niego wpompować 1000 złotych? To nie lepiej było do razu wziąć normalny sprzęt za 2200?

Opublikowano

Poprostu go dostałem, za free od kuzyna, który kupił to "cudo" 4 miechy temu. (wyjechał do Stanów i mi go oddał)

Chce tylko dobrą karte graficzną, nic więcej :D

Jakieś rady?

Opublikowano

jakas 400W nie wiem dokladnie, mogę dokupić 750W jakąś. Cena nie gra roli :) Tak do 2000zl moge wlozyc

Opublikowano

Podaj dokładne modele wszystkiego co siedzi w tym PC. Chcąc zainwestować 2000 to najprawdopodobniej wydarłbym z niego RAM, dysk i napęd, a całą resztę kupił inną, bo sama karta graficzna temu zabytkowi wiele nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...