Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet startowy 2 razy?

Quenas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoście pakietu startowego. Załóżmy że kupiłem go i teraz jakbym dokupił 2 raz to dostane te LF3 i osłony jeszcze raz?

Opublikowano

Kolego wydałeś pieniądze w błoto :D

Więcej byś zyskał kupując uridium podczas mega happy hour w niedzielę o 19:00 oraz kupując lf-3 itp itemki na rabacie podczas trwania zniżek w sklepie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoście pakietu startowego. Załóżmy że kupiłem go i teraz jakbym dokupił 2 raz to dostane te LF3 i osłony jeszcze raz?

Co ty robisz ? Nie masz na co pieniędzy wydawać ? Po pierwsze, ten pakiet w ogóle się nie opłaca. Żaden z tych pakietów się nie opłaca. Jak już wydawać pieniądze, to najlepiej na MHH. Jednakże o ile pamiętam, to przelewu system już nie zalicza x3. Ale co do samego pytania, to tak, dostałbyś. Jeżeli twoje konto to same flaxy z marną liczbą LF3-poszukaj sobie na allegro jakiegoś konta do 300 zł. Przynajmniej będziesz mógł jako tako grać. A jak chcesz nie wydawać kasy - wygrywaj na handlu. 

PROTIP:

Nie graj w to. 

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...