Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gier FPS ~200 zł

kulka5010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

§  Budżet: ~ 200zł
§  Jakiej myszki obecnie używasz: Tech Air coś tam
§   Jaką masz obecnie podkładkę: Nwm, kolorowa
§  Z jakich wartości DPI korzystasz: Nie mam pojęcia
§  W co grasz: CS:GO 
§  Ile przycisków używasz w myszce: 2 + rolka
§  Chwyt: Palm/Fingertip Grip

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1+2+2
§  Wielkość dłoni: Ponad 15cm
§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: Stara, nie precezyjna.

§  Uwagi: ​Piszcie jakie mają zalety i wady.

­

Opublikowano

Razer Taipan Battlefield 4 Edition (Normalna wersja dużo droższa) Myszka ma sensor laserowy+optyczny wię jest bardzo precyzyjna. Polecam. Cena ok. 150-180

Opublikowano

Steelseries Rival koszt okolo 220 zł z przesyłką. Myszka jest laserowo-optyczna, jej CPi wynosi 50-6500, myszka jest cała w zupełności programowalna zaczynając od DPI i przyciskach kończąc na podświetleniu które sięga 16.8 mln kolorów, myszka jest zrobiona na górze z matowego tworzywa która ma bardzo miły dotyk i ręka się nie męczy a boki są zrobione z gumy z wypustkami dzięki której palce nam się nie ślizgają. A program który jest do myszki można ściągnąć z internetu który jest skonfigurowany pod każdy sprzęt Steelseries: klawiatury słuchawki itp. Posiadam Rival'a od roku prawie i jestem bardzo zadowolony 

Opublikowano

Steelseries Rival ma ten sam sensor co Zowie FK1, więc kieruj się nią. Na x-komie z kodem EXPLOZJA (powinien działać, nie da się teraz sprawdzić, bo mysz jest niedostępna).

Jedyne czego można się przyczepić to gumowe miejsce na kciuk, które po czasie się ściera.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Polecam starszą myszkę Logitech G5, jak dla mnie najlepsza mysz do gier. Dużym plusem są "ciężarki" dodane w pakiecie, aby można sobie było ją dowolnie wyważyć. Nie wiem czy jeszcze produkują, albo czy jest w sprzedaży bo swego czasu schodziła jak ciepłe bułeczki - dlatego zrobiłem sobie zapas na kilka lat do przodu  :D

Opublikowano

Steelseries Rival ma ten sam sensor co Zowie FK1, więc kieruj się nią. Na x-komie z kodem EXPLOZJA (powinien działać, nie da się teraz sprawdzić, bo mysz jest niedostępna).

Jedyne czego można się przyczepić to gumowe miejsce na kciuk, które po czasie się ściera.

W polsce nie wiem czy sa dostepne, jak to sprawdzic ani nic, jednak nowa seria rivalow juz sie nie sciera, przynajmniej tak twierdzi producent, nie mialem okazji przetestowac. 

Polecam starszą myszkę Logitech G5, jak dla mnie najlepsza mysz do gier. Dużym plusem są "ciężarki" dodane w pakiecie, aby można sobie było ją dowolnie wyważyć. Nie wiem czy jeszcze produkują, albo czy jest w sprzedaży bo swego czasu schodziła jak ciepłe bułeczki - dlatego zrobiłem sobie zapas na kilka lat do przodu  :D

Ta myszka nie jest juz dostepna, tylko rynek wtorny, watpie, ze warto ja kupowac, teraz. Juz predzej nowe modele od logitecha > g5

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...